Påsken 2017

Hei dere :)

Håper dere har og har hatt en fin påske der dere har vært og er nå, jeg har iallefall koset meg masse og kan se tilbake på årets påske som et godt minne der man fant på mye gøy :) Min påske begynte med at min fostermor fikk sin eldste datter på besøk noe som alltid er like koselig.

 Fredag:

Gjorde ikke så mye siden det nettopp hadde blitt ferie så var vi bare hjemme og koset oss på en helt vanlig fredag :)

Lørdag:

Siden fostermoren min hadde bursdag dagen etter så dro jeg og ungene til fostermoren min for å kjøpe en bursdagsgave og et lite kort :) Vi dro også utenfor huset for å grille noe som var en kort og fin tur :)
 

Søndag:

Fostermoren min hadde bursdag og vi ordnet frokost med egg og litt forskjellig. Denne morgenen sto jeg ekstra tidlig opp for da hadde jeg tenkt å måkke stallen så fostermoren min skulle slippe å gjøre det siden hun hadde bursdag,men det enten med at hun måtte komme ut likevel og hjelpe til siden det er tre hester som skal ut samtidig..men gikk fint da :) Denne dagen var veldig fin og vi koset oss med kake og kaffe på en fin søndag :) 

 

Mandag:

Vi fortsatte å lage kort og ordnet påskepynt av forskjellige ting vi fant, jeg laget blant annet denne søte påskeharen :) 

 

Tirsdag:

Vi dro til Tromsø bare oss jenter og hadde en hel dag der vi bare gikk på senteret og shoppet og koset oss i hverandres selskap, vi spiste kinamat og hadde det bare helt utrolig koselig og vil nok si at det var den beste turen jeg har hatt på lenge..haha. Jeg fikk møtt noen slekninger som jeg ikke hadde sett på mange år, noe som jeg satt veldig stor pris på og de syntes nok også det var veldig fint å treffes for en liten prat. 

En av de jeg møtte var onkelen min og tanta min som bor i Tromsø og som da hadde mulighet til å møttes, dette er da altså pappa sin bror :) Dette var veldig koselig som sagt og vi var da innom en kafe der jeg drakk denne islatten, tror jeg aldri har smakt en så god islatte som dette! :) Husker ikke nå hva den het, men var iallefall skikkelig god. 

Våre kjære hester fikk også noe nytt, siden min hest hadde vokst en del siden sist så passet han ikke grimen han hadde og da måtte han få en ny en så vi kjøpte inn litt nye ting noe som alltid er kjekt siden det gamle begynte å bli dårlig. Tror nok hestene ble veldig fornøyd med litt nytt, det ble iallefall eierne :) Så ble det jo selvfølgelig litt nytt til meg selv også selv om det ikke orket å shoppe så utrolig mye i og med at jeg i morgen har bursdag og derfor tenkte jeg å spare litt penger og ha litt kjøpestopp nå sånn at jeg ikke har alt for mye klær. Så innkjøpene kommer litt senere når jeg får tid til å lage et innlegg om det :) 

 

Onsdag:

Etter en lang men koselig dag dagen før så var det på tur igjen med gjengen. Men siden det var premier å vinne, lapskaus, kake og kaffe og lodd man som sagt kunne være heldig og vinne på så var det en fin tur. Jeg som aldri har stor vinnerlykke vant ingenting, men det gjorde egentlig ingenting for det var koselig likevel. Vi dro hjem igjen i sånn halv fire/fire tiden og der fortsatte ettermiddagen med ridning noe som alltid er like gøy. 

Torsdag:

Hadde overnatting av en venninne, spiste litt påskegodteri fra egget og bare slappet av. Vi var en liten tur ute og grillet. Møtte også mamma en liten tur, de var på tur og hadde derfor med seg en bursdagsgave så jeg ble stående å snakke med dem en stund.

 

Fredag: 

Var hjemme og slappet av, gjorde ikke så mye.

 

Lørdag:

Vi bestemte oss for å dra på besøk til moren til fosterfaren min og da dro jeg også innom min søster som nettopp hadde kommet hjem fra syden, de hadde kjøpt bursdagsgave til meg så jeg var bare å hentet den så hun skulle slippe å sende den. Jeg var der en liten stund før ferden gikk videre til Senja, må bare få sagt at det må være den mest koseligste plassen jeg har vært på til nå..bodde ikke så mange der men mange nok til at det både var skole og sykehjem på andre siden av fjorden og kunne egentlig godt tenkt meg å ha en hytte der om jeg skulle valgt hvor jeg ville hatt min fremtidige hytte :) 


 

Dette var utsikten de hadde og jeg ble forelsket i denne plassen på den korte tiden vi egentlig var der, tror nok det blir en tur til dit altså! :)

 

Søndag:

Idag har jeg vært å ridd på hesten min, har ikke blitt så mye ridning i det siste på min hest siden han tidligere har vært skadet i foten og har stått i ro mye, men idag var jeg å red i dyp snø noe som var gøy, er alltid så gøy å se framgang og når de er så flinke at du bare smiler for deg selv. Synes bare det er så synd at jeg ikke får tid å være så mye med dem når det er skole for da er det lekser som må gjøres, men er veldig takknemlig for at jeg da kan bruke helgene og feriene til nettopp det jeg har lyst til, være med mine søte <3 Ellers så har jeg egentlig ikke gjort så mye, skal bruke mine siste timer som 16 åring på hestekos, musikk og avslapping med familien <3 

-Hva har du gjort denne påsken, hva skal du bruke resten av påsken til?

-Iselin

 

 

Finnsneshelgen

Hei dere :) 

 

Huff, det er lenge siden jeg har vært innom her nå! tenkte jeg skulle fortelle litt om helgen som var og min utflukt til fineste Finnsnes. Jeg var hos min søster og min kjære svigerbror noe som alltid er like koselig :) Det har seg sånn at de for noen uker tilbake var å hentet en liten hundevalp så da måtte jo jeg som ble "tante" på nytt dra på besøk å hilse på :) :) Tror ikke jeg kan si annet enn at helgen ble helt topp med masse valpekos og søstertid(selv om søsteren min hadde jobbhelg) så kom min kjære mor og min yngste søster på besøk og vi hadde det kjempe koselig :) <3  Litt senere skal jeg vise dere hva jeg kjøpte mens jeg var på Finnsnes og da kommer en liten anbefaling ;) Jeg fikk ikke til å overføre bilder, siden jeg var så stresset når jeg pakket så glemte jeg å pakke ned kamera så måtte ta bilder med telefon, men om jeg får bildene over etterpå så skal jeg vise dere litt av helgen :) Nå skal jeg løpe ut i stallen og måkke til hestene skal inn for natten, vi blogges <3

-Iselin