To tentamener denne uka

Hei alle sammen og god Onsdags kveld! <3

 

Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt siden jeg ikke har oppdatert dere på en uke. Nå rett før sommerferien så er det ofte slik at det er Tentamener og slikt. Det er fordi de skal se hva vi har lært i gjennom hele 8.klasse. Men, okei overskriften sier jo at jeg har had to tentamener bare denne uka og det er ikke noe dans på roser skal jeg si dere. Selv om mange sier at det er så lett og at det bare er barnemat i forhold til 10.klasse nivå,de som sier det de tar grundig feil. Den første tentamenen var i Engelsk, den var ikke så vanskelig, men det var først da jeg kom til skrive delen at jeg synes det ble vanskelig. Den andre tentamenen var i matte, den var heller ikke noe lett i hvertfall ikke på del 2.  Og den siste tentamenen var i  norsk. den var heller ikke lett skal jeg si dere. Det var tre deler. Den første delen besto av en tekst og noen spørsmål man skulle svare på når man hadde lest teksten. Den andre delen besto av innsetting av dobbel/enkel konsonant. Og den siste delen besto av 5 oppgaver man kunne velge mellom. Og etterpå skulle man skrive en tekst som var på en side eller flere. Og den teksten måtte ha avsnitt og masse annet.

Ellers så er jeg bare gla for at det snart er sommerferie og at vi er ferdige med alt som heter tentamener for dette skoleåret. Men vi blogges!<3

-Iselin

Sommer

Hei alle! <3

 

Siden det snart er sommer så tenkte jeg og dele noen bilder med dere...

 

 


Tatt en fin sommerdag <3

 


Tatt når vi var på båttur i fjor sommer :)

 

-Fikk du en sommerfølelse?

-Vi blogges!<3

-Iselin

Tentamen i morgen

Hei alle sammen!<3

 

I morgen så har jeg Engelsk tentamen og det er siste tentamen i 8.klasse. Ellers så har vi framføring av et skuespill vi har jobbet med i både norsk og samf.fag. Og på mandag så har vi matte-tentamen og på tirsdag så har vi Norsk-tentamen.  Ellers så tror jeg ikke det er flere framføringer før sommerferien. Men, man vet jo aldri.

Dere har sikkert merka at jeg ikke har blogget på en stund, det er fordi at blogginspirasjonen er helt på null og om dere vil at jeg skal fortsette og blogge så kan dere gjerne komme med tips :)

Men nå skal jeg øve litt til Engelsk tentamen og skuespillet :)

Vi blogges!<3

-Iselin

 

Forberedelser til årets siste engelsk tentamen

Hei alle!

 

Som overskrifta sir så har eg ikke gjort så mye annet enn og forberede meg til engelsk tentamen i dag. Ellers så va eg syk i går når ettermiddagen kom,så var stort sett inne hele dagen, bortsett fra da eg måtte ut en tur for og gjøre nokka. Ellers så har dagen vært bra, bortsett fra at vi va i fjøsen de tre første timan og de tre siste timan lukta æ fjøs. Ellers så har vi nu Tentamen på Torsdag de tre første timan, og til helga så får æ besøk av den ene storesøstra mi :) Glede meg masse til og få møte ho i gjen, begynn og bli noen uke sia. Men, vi blogges <3

 

-Iselin

Min 17.mai feiring!

Hei alle! <3

 

I år tenkte jeg og dele mine 17.mai bilder med dere siden jeg ikke gjorde det i fjor.

 


Årets 17.mai hårfrisyre :)

 


Årets 17.mai antrekk :) Toppen jeg hadde på meg på bilde over var en del av 17.mai antrekket :)

 


17.mai kaka :)

 


Klatring etter 17.mai feiring :)

 

-Håper dere likte bildene, setter stor pris på om dere legger i gjen en kommentar :)

-Hadde DU en fin feiring i går?

-Iselin

 

 

Mine bursdagsgaver

Hei alle!

 

Da tenkte jeg og blogge litt siden jeg ikke har blogget på mange dager. Som overskriften sier så handler dette innlegget om bursdagsgaver.

  

Om det er noe dere lurer på ang. dette innlegget så er det bare og spørre :)

 

-Iselin

 

 

 

 

 
Ny header

Hei alle sammen!

 

Som overskriften sier så har jeg fått meg en ny header :) Jeg fikk en jeg kjenner til å fikse det for meg. Kom gjerne med tilbake melding om hva du synes om den nye headeren min. Men,vi blogges!

 

-Iselin