Innholdsrik helg

Hei der! 

 

Da var denne helgen også over snart og en ny uke venter rett rundt hjørne, må si jeg har hatt en fin helg selvom jeg ikke var helt i slag. På fredag så fant jeg ut at jeg ikke giddet å være helt alene hjemme når fostermoren min hadde jobbhelg(senvakt to dager og tidligvakt idag) og når fosterfaren min bestemte seg for å dra på hytta så jeg dro heller sammen med Andrea til faren som bor en halvtime unna der jeg bor. Men, tenkte jeg skulle ta igjen litt trening fra denne uka siden det bare har blitt tull med det med tanke på at vi nettopp har hatt to tentamener der det har vært øving begge dagene der det ikke har blitt prioritert. Men, nok om det her er noen bilder fra helga som snart er over men som har vært kjempe koselig og fin :)


En liten selfie før fjelltur :)


Tok dette bilde når vi var på toppen av fjellet(Klubben) og det ble helt perfekt :)

mmm, taco <3


Hunden til Andrea :) 

 

Håper dere likte bildene så snakkes vi for nå skal jeg virkelig få på plass trenerytmen igjen,haha. 

-Hva har dere gjort i helga?

-Iselin

Øving til tentamen

Hei dere!

 

Nå har jeg gjort husarbeid og er snart klar for en times tid med øving for i morgen er det nemlig Norsk tentamen og da er det viktig å få en god karakter vettu :) Må virkelig si jeg gleder meg til alle tentamener er over og prøver og alt sånn, nå er det egentlig bare sommeren jeg venter og lengter etter, ferie, sol og varme :) Temaet vi skal ha på tentamen er Verb&Substantiv må ærlig innrømme at jeg er bedre i verb-bøying enn substantiv-bøying så er vel bare å hive seg i øvingen :) blogges! <3

-Iselin

Engelsk tentamen&Litt forandringer!

Hei der og god kveld! <3

  

Tenkte jeg skulle komme en tur innom for å si hei før jeg tar kveld, idag har dagen vært veldig fin egentlig med tanke på at vi hadde tentamen i engelsk og de som var ferdig kunne dra hjem så da dro jeg like så godt hjem i tolv tiden i og med at jeg var ferdig. Når jeg kom hjem tok jeg på meg shorts og dro ut sammen med Andrea. Vi dro på mix som ligger like borti gaten der jeg bor for at Andrea skulle veksle noen penger og sånn, og mens vi var der kjøpte vi like så godt en kule is siden det begynte å bli en stund siden og pga. det fine været vi hadde idag så lenge det varte da :)

Ellers så har jeg bare gjort litt lekser og spist middag, etter middag eller mens vi spiste middag ble vi oppringt av kontaktlæreren min og da fikk vi spørsmål om vi kunne komme på samtaletime og det kunne vi selvfølgelig, greit å bli ferdig med det :)Nå sitter jeg i skrivende stund å ser på Paradis Hotel og akkurat i denne episoden så er det finaleuke så da er det veldig spennende så tror bare jeg sier at vi blogges <3

Her er ett bilde av en liten forandring jeg gjorde på rommet mitt nå i kveld :) Natta alle sammen! <3

-Iselin

 

En liten tur innom

Hei der og god kveld!  :)

Jeg tvilte litt på om jeg ble å få tid å blogge med tanke på at det kom til å bli for sent men, bestemte meg for at jeg skulle stikke en tur innom bare for å si at Bodøturen  var dritt bra,bilder kommer I morgen  siden jeg nå skal ta kveld og dessuten ikke blogger fra pc-en men fra nettbrettet ; ) vi blogges ♡

-Iselin 

 

Snart kino og overnatting

Hei der og god fredag!

 

Nå har det seg sånn at jeg og to venninner endelig skal dra på kino sammen og endelig kan vi gjøre noe alle vil gjøre :) senere etter kinoen er ferdig så skal jeg dra på overnatting til Andrea, om dere lurer på hvorfor jeg nevner henne så mye på bloggen så er det fordi vi er bestiser og er veldig mye sammen så da finner vi på masse gøy :)

I morgen så drar vi jo til Bodø i konfirmasjon til en felles venninne av oss som skal konfirmeres på Søndag så det ser vi begge frem til og det blir nok en koselig langhelg i og med at vi skal være der hele helgen for som dere alle sikkert vet så er det 2. pinsedag og da har vi fri alle sammen! :) Nå etter at jeg kom fra skolen så hadde jeg Andrea med meg hjem men, så dro ho for å dra hjem å pakke til turen imorgen og jeg skulle gjøre masse, som å blogge, skifte i buret til hermine og masse andre ting(måtte forresten gå inn de skoene jeg skal bruke til kjolen jeg skal ha på meg på konfirmasjon vi skal i). Men, må gå nå siden jeg skal til Andrea før vi drar på kino så vi blogges <3

-Iselin

Tentamen

Hei der!

 

Til nå har jeg ikke gjort så mye annet enn å sitte å trykke på telefon og sovet litt, siden jeg alltid er så trøtt og sliten når jeg kommer hjem fra skolen(noe som tydeligvis ikke bare rammer meg,haha). Men, nå skal jeg virkelig finne på noe så resten av ettermiddagen/kvelden ikke blir så kjedelig :)

Men, over til poenget med dette innlegget :) snart begynner det å nærme seg Tentamen, for om ikke mange uker så er sommerferien her og da er det tid for Oslo tur og bare slappe fine sommerdager der man kan sove så lenge man vil hver dag :) 

Onsdag og Fredag i neste uke har vi tentamen,Onsdagen har vi Norsk og fredagen har vi Engelsk om jeg ikke husker feil. Synes egentlig dette innlegget ble litt teit og meningløst så tror vi bare sier at vi blogges.

-Iselin

 

Spennende dag

Hei og god kveld!

 

Idag hadde vi nemlig ikke en vanlig dag, siden 10.klasse hadde eksamen så var vi å så film i tre timer på skolen før vi dro til Svolvær på krigsminnemuseum, så har hatt en skikkelig tysk dag. Er eller var jo litt spennende da og litt godt å få gjort litt annet enn å sitte på klasserommet å skrive og høre på hva læreren sier.

Ellers så har det ikke skjedd så mye spennende på hjemmefronten, når jeg kom hjem jeg og Andrea så spiste vi middag og mens vi satt og spiste kom søsteren min så ho spiste sammen med oss :) Alltid koselig det da :)Etter middag ryddet vi opp og begynte å lage kake, eller først måtte vi på butikken for å kjøpe tingene vi ikke hadde så når vi kom hjem begynte vi å bake kake, denne gang ble det ikke sjokoladekake som det alltid blir men, nå bestemte vi oss for å prøve oss på Banankake :) Den forrige kaken vi baket var dessverre ikke så vellykket som vi hadde håpet, den lå å fløyt godt i smør så den kastet vi med en gang. Men, denne kaken var faktisk bedre men,ble ikke helt som jeg hadde håpet menmnen, skal gå å spise før jeg tar kveld for nå sitter nemlig en stup trøtt jente i sofaen å har så lyst å finne senga,haha.

-hva har du gjort idag?

-Iselin

Utnyttes litt ekstra

Hei der og god mandag! :)

 

Idag kunne jeg for en gangskyld sove litt lengre men, fikk ikke sove lengre enn til klokken ble halv åtte så da sto jeg opp å gikk ned. Jeg hadde planer om å dra ut å jogge kl. 6 i morrest men, var så trøtt så jeg slo den tanken fra meg på et blunk. Men, jeg kan jo utnytte muligheten til det nå siden jeg ikke har noe spesielt å gjøre :) 


Før alle gjestene til konfirmasjon kom så dro jeg på en liten joggetur for å teste de nye joggeskoene mine som dere skal få se i ett innlegg litt senere ;)

 

-Nei nå skal jeg se gjennom bildearkivet mitt å rydde litt siden jeg ikke fikk ryddet alt når jeg tok en rydderunde her om dagen!

-Vi blogges :)

-Iselin

Min 17.mai

Hei dere!

 

Så var denne dagen også gått og årets 17.mai-feiring er over for i år. Er rart å tenke på at jeg var en helt annen plass for ett år siden og året for der, i fjor var jeg enda i Lyngen å da feiret jeg 17.mai der og året for der bodde jeg enda hjemme så da feiret jeg hjemme i Nordreisa. Men, nå blir jeg nok å feire her i vakre Lofoten årene framover :) Men, nok om det tenkte jeg skulle fortelle litt om dagen idag så skal dere få noen bilder :)

 

Vi gikk først i tog, toget gikk helt til kirken der de holdt tale der fra gikk vi hjem til meg for så å dra å kjøpe is og brus så dro vi bare hjem til Andrea etter det så var vi bare hos ho før jeg dro hjem og var sammen med min søster før ho dro hjem til Harstad :) Synes dagen har vært fin og ikke minst langhelgen da jeg feiret konfirmasjon min og hadde en hau med gjester! Men, nok skravling her er bildene :)

 

 

Glad jente som liker selfiestangen sin :)

mmm, jordbær! <3 love it!

Testing av selfiestang!


Siste rest av peanøttkaken fra konfirmasjon! Nydelig god men, mektig :)


Morgenstund før jeg dro i toget :)

 

-Så hva har du gjort denne 17.mai, har du spist mye is og drukket masse brus og gått i tog? :) 

-Ønsker alle en forsatt fin 17.mai :)

-Iselin

 

God 17.mai her fra

Hei og god morgen :)

 

Er sikkert ikke så mange som har stått opp nå enda, men jeg valgte å ta den tidlige ruten idag siden jeg liker å ha god tid :) Nå sitter jeg å spiser marsipankake fra konfirmasjon min og bare venter på ett tidspunkt der jeg kan kle på meg bunaden :)

 

Bunaden jeg skal bruke idag igjen :) Likte denne bunaden så godt at jeg fikk låne den en gang til :) Bilde av håret kommer etterpå siden jeg overførte bildene av håret og sånn men, ikke fikk det fram så vi får heller ta det senere ;) Nå skal jeg gå å ordne håret og begynne å ordne meg så smått :)

Vi blogges, håper alle får en fin 17.mai feiring med sine kjente å kjære rundt seg :)

-Iselin

Gårsdagens innkjøp

Hei igjen!

 

Fant ut at jeg ikke kunne ta kveld uten å ha visst dere innkjøpet jeg gjorde i går så her er gårsdagens innkjøp;)

Var nedsatt til 100 kr så kjøpte den like så godt. 

-Håpe dåkker likte innkjøpet så blogges vi :)

- Natta dere :) <3

-Iselin

Resten av bursdagsgavene,konfirmasjonsgavene og mågjørevideo

God kveld dere :)

 

Tenkte det var på tide med ett innlegg der jeg visste gavene jeg fikk til konfirmasjon og resten av bursdagsgavene, i tillegg så tenkte jeg å spørre dere om dere vil at jeg skal ha mågjørevideo? Har hatt den forespørselen før men, kom kanskje ikke så langt...men, nok om det dere får nå tenke på det enn så lenge ;)

Her er bursdagsgavene og konfirmasjonsgavene :)

 


Bursdagsgave: Stilig godteriglass fått av mine tidligere beredskapsforeldre :)


Pluss denne kule trenings t-shorten fra Helly Hansen


Og denne maskaraen fra Max Factor :)


Fint armbånd fått fra den ene gudmoren min :)

 

Konfirmasjonsgavene:Selfiestang


Stilige hjerteøredobber
Tro, håpe og kjærlighet


Ett fint lite bilde av den fine kirken jeg ble konfirmert i på Torsdag :)
 

I tillegg til alt dette fine så fikk jeg masse penger og en ny telefon :) Om dere lurer så var det en Iphone5 jeg fikk ;)

Håper dere likte innlegget og gavene så blogges vi ;)

-Iselin

Konfirmasjon i seg selv

Hei! <3

 

Kan endelig si at nå har alle gjestene dratt etter en fin og ikke minst minnerik helg, eller kan jo ikke si at helga er over enda men, ja dere skjønner.. tenkte jeg skulle fortelle om hvordan konfen var, vet ikke hvor jeg skal begynne var bare så utrolig kult og ikke minst verdens beste konfirmasjon,haha.

Onsdag:

Gjestene kom fra alle kanter og jeg og mine fantastiske fosterforeldre var nede på hotellet å pyntet og gjorde alt klart til den store dagen! Jeg fikk endelig møte mine tidligere beredskapsforeldre som jeg ikke har sett på nesten ett år så det var jo ett høydepunkt for meg :) Ellers så møte jeg resten av gjengen(bestemor,bestefar, gammeltanta mi, onklene og tantene mine) så det var jo kjempe gøy og koselig da :)

 

Torsdag:

Selveste konfirmasjon :) (Gidder ikke å skrive fra da jeg sto opp å sånn) når vi endelig var klare så dro vi til kirka, der jeg møte alle de andre konfirmantene og folkene som skulle være i kirka. Etter å ha vært i kirka måtte vi dra hjem igjen for å hente noe som vi hadde gjemt så dro vi til hotellet. Der ventet vi en stund før vi gikk inn i spisesalen og satt oss ned for å begynne å spise men, først så måtte jeg jo selvfølgelig holde tale (noe som ikke er min sterke side men, gikk heldigvis bra talen var ikke så lang). Ellers så var nå dagen vellykket å her er noen bilder fra dagen da ;)Ett bilde fra før vi dro i kirka :)Ble veldig fornøyd med hovedkaken, tror ikke jeg kunne blitt mer fornøyd så det var virkelig en vellykket kake og dag :)


Haha, måtte bare ta ett bilde av de fine lysene siden de var en del av dekorasjonen så :)
 

Fredag: 

Dro til svolvær for å si hadet til folket, etter det dro vi til senteret der vi møte en venninne fra klassen. Vi gikk litt i butikkene før vi dro hjem å spiste pizza og så på the voice. 

Lørdag:

Har hatt besøk av (Jeanette, Christian. A, min tidligere svigerbror, søsteren hans og ungene hennes :) Så hadde jeg besøk av en venninne som bor i bodø eller ho har vært her siden onsdag så dro ho til gudfaren sin for å være der litt før turen går hjemover i morgen etter 17.mai feiring :) 

 

-har du konfirmert deg i langhelga?eller kjenner du kanskje noen som har konfirmert seg? :)

-Ha en fortsatt fin kveld alle sammen <3

-Iselin

 

Dagen idag

Hei dere :-)

 

Dagen begynte klokken kvart over seks men, sov ett kvater til så begynte egentlig ikke dagen før halv sju, når klokken ringte og jeg hoppa ut av senga klede på meg og gikk ned i halvsvimme som vanlig..haha. Etter å ha stelt meg så gikk jeg på kjøkkenet, lagde meg frokost og lunsj spiste og gikk på badet. Der pusset jeg tennene og når jeg akkurat hadde planer å komme meg ut av døra så måtte jeg springe opp for å hente noe og fikk meg en liten overraskelse når jeg kom ned i gjen, for da skvatt jeg til skal jeg si dere..men, nok om det nå skal jeg dra ut å jogge før vi drar å ordner på hotellet til imorgen og samtidig blir vi selvfølgelig å møte de andre,men nok om det nå må jeg gå vi blogges! :)

-Iselin

Etter mye om og men

God morgen dere! :)

 

Nå har jeg endelig kommet til en ende er utrolig deilig å kunne vite at jeg endelig har funnet den rette fletten og her er den :) Si gjerne hva du synes om den ;)

http://www.sol.no/helse/2015_05_07_47089_7-enkle-fletter-du-kan-imponere-med-pa-maifesten.html

 

https://youtu.be/UVxXr_mh5BM- Blomstflette

 

Når du klikker deg inn på siden så er det flette nummer 4 som er den fletten jeg skal ha, hvis det er noen som klarer å lage den om ikke så har jeg noen fletter på lur ;) Men, må gå nå så vi snakkes senere :) 

-Iselin

 

Framføring K&H

Hei der og god mandagsettermiddag! :)

 

ja her sitter jeg å vet ikke hva jeg skal si men, føler meg bare helt utslitt akkurat nå føler det har skjedd så utorlig mye selvom det ikke har skjedd stort enn at vi hadde framføring i K&H og dagen har rett og slett bare blåst avgårde og ingenting er bedre enn at man kan glede seg over å ha fått en 3er på en framføring med tanke på den dårlige stemmen min så skal jeg være rimelig fornøyd :) Og jeg som trodde jeg ble værende hjemme idag siden formen var litt dårlig i morrest men, det måtte bare gå siden vi hadde framføring og ingen kunne være borte nå siden det var en borte sist gang så. Men, jeg håper jeg ikke blir værre i formen, eller kan vel si i stemmen til Torsdagen for da ligger jeg i en tynn tråd..skal prøve å ikke tenke så alt for mye på det da og heller se positivt på ting :) 

Nå skal jeg prøve å finne en hårfrisyre til konfirmasjonen så jeg har alt i boks for nå gjennstår bare det tror jeg ihvertfall for meg, det andre skal ikke jeg ordne så ja vi blogges <3

-Iselin

 

Det endelige resultatet

God morgen fra Kabelvåg :)

 

Tenkte som så at jeg skulle vise dere det endelige resultatet av hvilken bilde jeg ble å ha på kaken. Etter mye letting og sjonglering så fant jeg ut eller jeg og fosterfaren min, og fostermoren ut at dette bilde var fint nok :)

Blir jo ikke akkurat sånn da når den kommer på kaka men, jaja vis ikke jeg hadde funnet et bilde så måtte jeg ha nøyet meg med en kake uten bilde, hadde ikke gjort så mye men synes hovedkaken skulle ha bilde så da ble det bilde :)

Men, holder på å spise så vi blogges senere! :)

-Iselin

Begynn å komme i mål nå!

Hei og god Søndag alle <3

 

Så var det blitt søndag i gjen og her sitter jeg og rydder i bildearkivet mitt og samtidig så sitter jeg å leter etter et perfekt bilde til hovedkaken jeg skal ha i konfirmasjonen min :) Nå kjenner jeg at jeg har fått det meste på plass og det er jo bra det da, det eneste som mangler nå er vel hovedkaken, fotoalbumet og påkledning av finstasen :) Sånn i tolv tiden skal jeg og en annen venninne dra til en felles venn av oss for å ordne fotoalbumet jeg skal ha, så blir nok kjempe koselig :) Resultatet kommer senere ;) Men, nå må jeg gå, men først tenkte jeg å høre hva dere synes om de utvalgte bildene til hovedkaken? :) 

-Vi blogges <3

-Iselin

Slapp dag

Hei dere!

 

Idag begynte jeg dagen kl.11 etter en vel slitsom dag i går da jeg satt å laget hele 28 kort og det var alle i klassen, unntak av tre som ikke skulle konfirmeres i det hele tatt. Ellers så har dagen gått til vasking av rom, støvsuging og skifting av buret til Hermine, og litt sløving på sofaen..har ikke vært helt i slag i dag men, måtte uansett gjør det jeg skulle for nå til uka så må alt være klart for da kommer folket og da må ting være på stell vettu :)

Litt senere skal jeg ordne fotoalbumet jeg skal ha på gavebordet i konfirmasjonen, kommer bilder etterpå av resultatet av fotoalbumet i og med at det ikke er ett vanlig fotoalbum som man bare setter bildene i men som man designer selv og synes det er så gøy å lage ting selv så kan man se tilbake til det at "Åh, husker den gang da jeg laget den til konfirmasjonen". Hva skal dere gjøre resten av lørdagen?Har du snart konfirmasjon eller skal du i en?

-Iselin

Kortenes resultat

Hei dere og riktig Fredagskveld!

 

Håper alle har hatt en fin kveld så langt, for nå tenkte jeg å vise dere det endelige resultatet på kortene jeg har ordnet :) Jeg har forsatt noen i gjen men, her er ihvertfall resultatet på et av kortene.


Pynten jeg brukte på jentenes kort

Guttenes pynt

 

-Da fikk dere en liten smakebit på hvordan kortene ble og nå er jeg endelig ferdig med alle kortene, jeg har sittet å jobbet med dem i 4 timer nå tror jeg om jeg ikke tar feil. 

-Blir veldig glad for å høre deres mening om hva dere synes om kortene? :)

-God natt og sov søtt og godt så blogges vi i morgen <3 :)

-Iselin

Kortlaging

Hei der :)

 

Nå sitter jeg alene for meg selv å lager kort til alle konfirmanter, og på toppen av det hele så sitter jeg å snakker med en masse folk,haha. Men, til min store overraskelse så har jeg faktisk kommet ett godt stykke, er snart ferdig med guttene så skal jeg begynne på jentene snart :) Tenkte jeg skulle holde dette litt hemmelig litt lengere men, siden jeg satt og holdt på med det så tenkte jeg at jeg like så godt bare sa det her og nå :) Men, må nok fortsette så jeg blir ferdig for at jeg må skifte i buret til hermine og vaske rommet mitt etter at jeg er ferdige med kortene :) ps. Bilder kommer senere :)

Vi blogges <3

-Iselin

Innkjøp til konfirmasjon og litt annet

Hei dere :)

 

Igår var jeg jo i byen og kjøpte noen små ting til konfirmasjon og litt andre ting så rakk jeg ikke å vise dere innkjøpene før jeg tok kveld siden jeg hadde besøk helt til klokken nesten var ti men, tenkte ihvertfall at jeg skulle vise dere innkjøpene nå, konfirmasjons innkjøpene kommer ikke med.


Litt innkjøp til Hermine, for dem som ikke vet hva den lille flasken er så er det vitaminer for hamstere og ellers smågnagere så er det da mat og bomull.


Da var mine etterlengtende sko kjøpt og er nå fint plassert til min først joggetur :)


Min nye bestevenn! Pudderet er fra Max Factor og er sterkt anbefalt :)

 

-Sånn da var det gjort :) Skulle egentlig poste dette innlegget i morrest men, så var pc-en litt veldig treg så hadde jeg ikke tid til å vente på den så tok heller bloggingen nå :) 

-Hva synes dere? 

-Iselin

 

 

En uke nå

Hei dere :)

 

I dag er det nøyaktig en uke til det store skal skje, kan ikke fatte at for to år siden så var jeg så lei av å vente til det ble min tur og konfimeres og nå skal jeg om en uke stå der fremme og bli konfimert sammen med de andre det gledes :) Etter som det bare er en uke igjen så kan vi vel snart si oss ferdig med forberdelsene, er bare noen små ting i gjen så er det bare å vente på gjestene og dagen :) Nå i snart tre uker om ikke mer har jeg slitt meg i gjennom timer med å gjøre ferdig ting og endelig så skal man snart slippe å gjøre noe mer, ikke det at jeg ikke synes det er artig å ordne til for det elsker jeg men, er slitsomt når man tror man har ting på plass men, så mangler det ett eller annet. 

Siden alle skal konfimeres eller nesten alle så tenkte jeg å lage kort til alle da så håper jeg jo de blir glade for det, var egentlig en ide moren til en venninne av meg kom med men er jo bare koselig å glede andre og dem deg :) Men, nå må jeg gå å ordne meg klar til skolen, idag blir det en skikkelig chill dag siden vi først har tre timer Mat&Helse og tre timer Valgfag der jeg har Design&Redesign og noen jeg trives veldig med kan bli litt kjedelig i blandt om man ikke har noe å gjøre men, stortsett så har man noe å henge fingrene :) 

-Hvilken Valgfag har du?

-Iselin

Koselig avslutning på et fint konfirmantår

Hei dere og riktig god kveld :)

 

Nå har jeg både vært på Avslutning for Konfirmantåret og øvet til gloseprøve og nå for øyeblikket sitter jeg og hører på musikk og bare slapper av med blogging og tankene mine i et stille og fredelig hus :) Kjenner jeg trenger en skikkelig avslappende kveld nå siden dagen har gått i ett, først var det skolen så kom jeg hjem for så å sette seg ned med leksene og spise middag og stresse som f*** til menighetshuset der vi skulle ha Avslutningen. Jeg kjenner kroppen er helt utslitt..

Imorgen så skal jeg endelig dra å kjøpe nye sko blir en stor lettelse og opptur, har lenge lengtet etter nye sko så skal bli godt! Ellers så blir Andrea med til Svolvær siden ho og broren skal dra å kjøpe en gave så det blir sikkert kjempe koselig :) Og ikke nok med det men, de jeg bor hos har forlovelsesdag og da har de vært forlovet i 27år så da skal vi ut å spise, kjempe koselig det da er alltid koselig å være ute å spise :) 

Men, vi blogges!

-Iselin

Forandring fryder

Hei dere :)

 

Tenkte jeg skulle vise dere min nye hårfarge, skulle egentlig ha gjort det for lenge siden men, har glemt det helt av så får bli nå. Før

Er egentlig ganske rart å se tilbake på når jeg hadde blondt hår, jeg husker en gang jeg var oss bestemor så sa jeg "Bestemor jeg skal aldri i livet mitt farge eller stripe håret" men, sånn gikk det nok ikke men, er jo ikke farlig så ingen skade skjedd(har glansvask så da går det bort etter 8 uker men, gikk litt lengere tid første gang siden jeg ikke hadde farget håret før) Fargen jeg brukte var denne:

 

-Iselin

Tidlig morgen

Hei dere og riktig god morgen :)

 

Idag så bommet jeg kanskje litt veldig på klokken for å si det sånn. Jeg skulle egentlig stå opp halv sju men sånn ble det nok ikke. Jeg ble heller å stå opp kl.6 og da var det jo ingen oppe så skjønte jo ingenting før jeg så på klokken å oppdaget at "oj klokken var jo bare 6". Men, så lenge jeg ikke sovner av i timene og kommer meg trygt gjennom dagen så skal dette vel gå bra eller hva tror dere? 

Men, skal ikke tenkte så mye på det da for idag så har søsteren min bursdag og da blir ho hele 17år, får dessverre ikke feire dagen sammen med ho men, det gjør ikke for om bare noen dager så kommer ho denne veien å da er det en annen dag vi skal feire og en annen frøken(klarer dere å gjette hvem det er) jo det er nemlig meg fordi jeg har konfirmasjon den 14.mai :) Jeg gleder meg masse til å få være sammen med familien og bare kose meg den dagen og det håper jeg alle andre konfirmanter også gjør :) jeg blir selvfølgelig å legge ut bilder da og blir nok å blogge før jeg drar i kirka om jeg får tid :) Men, nå skal jeg gå i dusjen så skal jeg gå å spise så vi blogges senere <3

-Iselin

Hyttetur i helgen

Hei der og god Mandagsettermiddag :)

 

ja her sitter nå jeg og skulle sånn egentlig dra til Svolvær men, så ble det endring i planene, jeg måtte gjøre lekser, hente tanteungen min og da ble det nok lite tid og snart stenger senteret så da får jeg nok bare gjøre det i morgen eller noe sånt. Men, er ingen fare skulle bare dra å kjøpe mer hamstermat,bomull og litt andre småting til Hermine(bolla haha) så skulle jeg vel dra å kjøpe nye sko, siden min nike shoes er begynt å bli slitt og siden jeg er veldig mye ute på joggetur eller pga. dårlige sko uten demping så har jeg bare vært på joggetur en eller to ganger og fått utrolig vondt etterpå pga. at det ikke er demping i skoene jeg har nå. Så skal bli godt å få seg nye sko og forhåpentligvis blir det litt flere joggeturer framover så jeg ikke bare har styrketrening, kan bli litt kjedelig i lengden så da er det fint med litt variasjon :) Men, tilbake til overskriften jeg og Andrea var på hytta sammen med resten av gjengen fra Fredag til Søndag(igår) eller jeg og Andrea dro på Torsdag med sykler så da fikk vi en natt alene før de andre kom.

 Men Ingen hyttetur uten bilder så her er noen bilder fra hytteturen, håper dere liker dem :)


En liten luring som hadde det artig oppi trilleboren.
Gammel butikk som ligger med veien der man kjører inn til hytten vår.


<3

 

-Håper dere likte bildene :) 

-Hva har du gjort i helgen?

-Iselin 

Back again

Hei dere og god morgen :)

 

Nå er jeg endelig klar for å begynne å blogge i gjen :) I skrivende stund sitter jeg å er akkurat ferdig med frokosten og skal snart begynne med skolematen. 

Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva som har skjedd siden sist jeg var innom her, vi hadde jo fri på Torsdagen og Fredagen siden vi hadde avspasering på Torsdag så var det jo 1.mai på Fredag. Med det så dro jeg og bestevenninna mi ut på en 4 mil lang sykkeltur som da gikk til hytta min :) Det var litt vel slitsomt men, sykkelturen gikk bra og vi koset oss masse på hytta da vi fikk de andre til hytta også som da kom dagen etterpå :)

Nå har vi faktisk besøk av tanteungen min og den eldste søsteren min som sov her i natt pga. vannlekasje i leiliheten demes men, alltid like koselig å ha besøk :) Søsteren min farget forresten håret mitt i går og det ble faktisk veldig fint, er samme farge som sist, tror ikke jeg la ut bilde sist gang men, har i hvertfall tenkt å gjøre det senere siden jeg nå skal lage meg skolemat for så å gå å ordne meg ferdig. Innlegg om langhelga kommer snart så vi blogges <3

 

-Hadde du langhelg?hva gjorde du?

-Ønsker dere alle en fin dag og en fin start på uken :)

-Iselin