Konfirmasjonshelg

Hei :)

 

Siden jeg hadde en veldig travel helg så fikk jeg ikke tid til å legge ut antrekket jeg skulle bruke i konfirmasjonene jeg skulle i lørdag og søndag. Så da tenkte jeg å gjøre det nå og i samme slengen tenkte jeg å fortelle litt om hvordan det var.


 Litt fra gavebordet til konfirmanten :) 

Var veldig mange gode kaker i den første konfirmasjon jeg var i, altså på lørdag. Moren til konfirmanten hadde baket alle kakene selv unntatt hovedkaken da siden de måtte ordne bilde og skriften. 


 Konfirmanten hadde en overraskelse til alle gjestene, i denne boksen så lå det to hjertesjokolader :) En veldig fin inspirasjon til fremtidige konfirmasjoner eller annet selskap eller hva? :)


 

Konfirmasjon nummer 2:

Denne var på søndag og var faktisk rett nedi veien så vi kunne bare gå fra huset vårt og ned til noe som kalles grendehus der veldig mange bruker å holde selskap. 

Fikk ikke tatt så alt for mange bilder siden jeg ble spurt om jeg kunne være med å hjelpe på kjøkkenet så da ble det lite bilder dessverre..men her er iallefall de bildene jeg fikk tatt :)Fant dessverre ingen bilder av festdrakten jeg brukte så må bare beklage så mye..men håper dere likte det andre iallefall :) Håper dere får en fortsatt fin kveld så blogges vi søte dere <3 har du har vært i konfirmasjon? :)

-Iselin
 

 

 

Youtube

Hei dere :)

 

Håper dere har hatt en fin fridag så langt, hva har du brukt din dag på? Jeg har iallfall brukt dagen min på å slappe mest mulig av, sovet lenge og snakket med folk på Snap,haha. Og nå om ikke mange timer får jeg en veldig god venninne på overnatting noe jeg alltid synes er så koselig, vi kan sitte å snakke om alt mulig rart i flere timer og når jeg er med hun så blir alt så bra, vi skjønner om det er noe galt og vi er bare utrolig gode venner rett og slett. Men nok prat om det, jeg tenkte å spørre dere om hva dere synes om at jeg starter en youtubekanal? Har hatt det i tankene etter Vinterferien en gang da jeg hadde besøk av min bestevenninne fra Lofoten. Hun var veldig interessert i å begynne med Youtube og etter at vi hadde laget en video så ble det plutselig bare borte igjen fra tankene. Så nå tenkte jeg at jeg skulle prøve igjen å se hvordan det går da :) Hva er deres mening?


Slenger med et bilde fra tidligere :) 


 

-Iselin

 

Litt nytt i sminkeskuffen

Hei dere og god kveld :)

 

Ble litt sent før jeg kom meg inn her, men det får gå..tenkte jeg skulle vise dere mine nyeste innkjøp før jeg legger meg for å sove. Var med min mamma forrige helg og da var jeg innom kosmetikkbutikken vi har her jeg bor, der kjøpte jeg litt ny sminke noe som alltid er gøy spesielt om man er veldig lei det andre og vil prøve noe nytt :) Primeren kostet forresten 169,- og Foundation Miracle Match (som den heter) kostet 179,- 
Primeren er fra Max Factor og jeg opplever den som veldig bra, jeg har aldri hatt en helt vanlig primer før jeg kjøpte denne. Foundation er også fra Max Factor og er i en veldig varm tone, men passer meg akkurat slik at den ikke blir for lys og ikke for mørk noe jeg liker veldig godt :) Denne foundation har også veldig god dekkeevne så om du er på leiting etter en god foundation så vil jeg nok anbefale den :) 

 Denne har jeg da også prøvd og den er veldig bra synes jeg ,den har jo som sagt 3 produkter i ett. Men er alltid spennende å prøve nye merker, eller hva? Har også noen andre merker som jeg har prøvd. Dette er da også  foundation og jeg merker veldig stor forskjell fra det ene merket til det andre, er rart det der med hvor stor forskjell det er på alle de forskjellige foundation'ene. Noen foundation'er som jeg har prøvd ut har vært av samme merke som jeg har prøvd tidligere og jeg merker veldig stor forskjell fra for eksempel den nye jeg har kjøpt nå til en av de jeg var så uheldig å bestille feil farge i i fjor sommer. Det var slik at jeg skulle bare bestille litt ny sminke og noen koster, det var greit og jeg bestilte det. Så kom det i posten og jeg skulle prøve foundation, men så viser det seg at den er alt for mørk for meg og jeg bestemmer meg for å ha den til å blande andre med som er lysere, så nå har jeg da denne foundation, den jeg bestilte feil farge av og en annen som er litt lysere igjen. Vil nok teste ut flere men først skal jeg nå bruke denne opp,hehe. Vil også komme med andre skjønnhetstips litt senere, kanskje i morgen hvem vet ;) Men nå skal jeg gå å stelle meg så får vi blogges mer i morgen søte dere <3 

-Iselin

 

 

Muntlig tentamen og Naturfagsprøve

Hei dere :)

 

Huff for et styr, nå har jeg nettopp hatt en muntlig tentamen i Yrkesutøvelse(en av de tre programfagene vi har) og jeg hadde da om Velferdsstaten og har sittet å øvd og øvd og fikk med en gang vite hva jeg fikk i karakter. Jeg fikk en 5'er og jeg sitter nå å er overlykkelig over at jeg fikk en så god karakter! Så starten på denne dagen ble jo bare utrolig bra da :) Men så har vi Naturfagprøve i midttimen så får se hvordan den går da, om den går bra så er dagen reddet og jeg kan ta langhelg med god samvittighet! :) Etter naturfagprøven så kan vi dra tidlig hjem så da tenkte jeg å blogge litt mer og fortelle litt om mine planer for langhelgen :) Tenker det også blir et lite innkjøpsinnlegg siden jeg i helgen som var var å kjøpte litt nytt. Gleder meg masse til å vise dere senere :)

-Iselin

Min 17.mai

Hei på dere :)

 

Er en stund siden nå og jeg hadde tenkt å stikke innom her forrige helg, men så dro vi ut på tur og etter det så har jeg ikke hatt nett så jeg har ikke hatt mulighet til å blogge før nå når jeg sitter her på skolen og endelig liksom har nett! Er noe feil med dekningen så har med det å gjøre, er jo kjedelig men får heller bare bruke tid på noe annet mens man venter ;) Hadde dere forresten en fin 17.mai igår? For det hadde nemlig jeg, det var litt tungt først å stå opp å komme til seg selv, men det gikk fint når det hadde gått noen timer, morgenkaffen var inntatt og frokosten var på plass. Det hadde seg slik at det var ett sånn 16.mai- arrangement i bygda jeg bor i og da var dette ikke ferdig før klokken 1 og mellom der så skjedde det en del før man klarte å komme seg hjem..pluss at man måtte ta bort sminken og alt som hører med. Så da fikk jeg bare sove i sånn 6 timer før det var opp igjen, finne bunaden, ordne håret og hjelpe de yngste om de trengte hjelp med noe. Halv tolv var vi alle ute av huset og på tur til Storslett der alt skulle skje de neste timene, iallefall for noen av oss. Men vi alle var litt rundt omkring så vi fikk sett veldig mye noe som er veldig koselig på en slik dag som igår :) Vi hadde sol og fint vær mesteparten av dagen, det begynte faktisk ikke å regne før alt var ferdig og dagen nærmet seg slutten. Jeg er derfor veldig fornøyd med dagen og håper 17.mai til neste år blir like fin uansett hvor man skulle befinne seg :) :) Om dere vil se hvilken bunad jeg hadde på meg så kan jeg prøve å få lagt det ut på bloggen litt senere om nettet kommer tilbake :) Vi blogges :) :)

-Iselin