Antrekket mitt fra konfirmasjonshelga

Hei dere :)

 

Nå er det en stund siden årets konfirmanter her i Nordreisa sto som konfirmanter i  Nordreisa kirke. Så da tenker jeg at det også er på tide med et innlegg der jeg viser dere hva slags antrekk som ble valgt for denne dagen. Men først tenkte jeg å fortelle dere grunnen til at akkurat det antrekket ble valgt og ikke noen andre. 

1. For det første så er det ikke hver dag man går i festdrakt og derfor valgte jeg å bruke den. Den sitter veldig god på og er fin å ha på.

 

2. Fredagen før konfirmasjon så farget jeg håret mitt,(dere skal få se bilde) og da synes jeg at festdrakten passet bedre på meg når håret var i stil med drakten. 

 

3. I og med at jeg har hatt festdrakten i over 5 år så er det greit å få brukt den før den blir for liten, noe den aldri blir tydeligvis, har liksom stoppet å vokse så den passer meg uansett hvor mange år det går.

 

4. Og den fjerde og siste grunnen er fordi jeg ikke har noe annet fint( joda, men ikke som passet seg å bruke akkurat da) og når man ikke har bunad så ble det festdrakt :)

Den vises ikke så godt, men det er sølvfarget oppe og svart nede, helt nede i endene så er det samme stoff som er oppe. På skjørtet er det blomster som er brodert i forskjellige farger, beltet er slik at man må feste det med borrelås med blomster i samme farge som nede på skjørtet. 

Håret hadde jeg ikke orket å gjøre noe med så hadde det bare helt slett og siden håret mitt til vanlig er veldig slett så slapp jeg da å ordne noe på det. 

Så kommer vi til sminken, den var helt basic, det var ikke mye sminke siden det er en festdrakt og da skal man jo egentlig ikke ha sånn kjempe masse sminke på. Litt senere skal jeg legge ut hvilken produkter jeg brukte når jeg sminket meg. Minuset med sminken var at maskaraen satt seg veldig under øynene og da jeg tok bilde ble det veldig mørkt under øynene. Bortsett fra det så var både sminken og antrekket fint den dagen :)

-Hva er din mening?

-Iselin

 

 

4 uker alene

Hei dere og god dag :)

 

For tiden så har jeg fri i dag og i helgen så skal jeg jobbe så idag tok jeg meg tid til å bare gjøre akkurat det jeg vil gjøre. Men siden jeg hadde avtalt at jeg skulle dra å se på en katt så sto jeg opp klokken 8, spiste frokost, så på litt serie og dro avgårde til stedet der katten var. Har lenge hatt et godt øye for katter, haha, høres litt feil ut men ja jeg er veldig glad i dyr og spesielt katter. Så da tenkte jeg at det hadde vært fint med en kompis til katten min som er alene, og som tidligere har vært med andre katter der jeg bodde før, da gikk det veldig fint og håper jo at det går like fint nå som da. Så nå i morgen eller en eller annen dag denne uka så skal jeg dra å hente katten og ha ho på "prøve" for å se hvordan det går. Synes det er spennende og ikke minst gøy å ta til seg nye dyr som blir som familiemedlem :)

Med tanke på dette så er det jo en fin ting å gjøre for andre som ikke har mulighet å ha dyrene sine selv lengre på grunn av ulike årsaker, og da er det jo fint å kunne hjelpe :) Så tenker jeg at det hadde vært fint å ha to katter fordi da kan de være sammen når jeg ikke er hjemme, og da er de ikke ensomme. 

En annen spennende og noe som er litt rart er at i morgen har jeg bodd alene i 4 uker og jeg har klart meg så utrolig bra, både på godt og vondt. Den friheten du får når du flytter for deg selv er helt syk, det er så deilig å kunne bestemme hva man skal spise, hvordan man skal innrede og hva man har lyst å gjøre, om man vil ligge hele dagen å sove eller hva enn det måtte være. Til nå så har det vært greit å bo alene, men noen ganger har det vært litt ensomt. Har vært mange tårer, men også mye gledestårer, fordi jeg er så takknemlig for at jeg har fått den muligheten, få andre (Barnevernet) til å betale husleien, få hjelp fra alle kanter om det skulle trenges og alt det der, det er så greit. På toppen av det hele får katten lov å være her og det er så trygt og godt å ha en sammen med seg hele tiden, hun snakker ikke som det jeg gjør, men vi har det fint sammen og dagene går som en drøm(nesten iallefall). 

Om en liten stund kommer bestemor for å hente meg så jeg kan handle enda litt småting til leiligheten slik at jeg får litt system i sminke, kjøleskapet og litt andre plasser rundt omkring, så det blir super bra :) Senere skal jeg vise dere litt av leiligheten og de forandringene som blir :)

-Noen andre som bor alene på hybel eller i hybelleilighet? :) Fortell meg litt om hvordan du synes det er å bo alene?

-Iselin

Treningen har stoppet helt opp, hva gjør jeg nå?

Hei dere :)

 

Er et par dager siden nå, og tenker det er litt sunt og ha litt pause av og til fra ting og tang. Idag har jeg vært på jobb etter en laaaang, men koselig helg :) Blir ikke å fortelle så mye om helgen nå, men litt senere, muligens i morgen etter jobb. Men det var iallefall en super koselig dag med både kjente og ukjente mennesker, og masse god kake som jeg fortvilt prøvde å nå på, men jeg nådde ikke å smake på alle kakene, og slik er det jo noen ganger når det er mange forskjellige, gode og spennende kaker på bordet. Så tok til takke med det jeg klarte å spise, og kan godt si at jeg følte meg skikkelig stappa etter et par timer med masse mat etterfulgt av kaker. Tror nok det var en vellykket konfirmasjon for fostersøsteren min, for det så veldig ut som at hun koset seg masse med familien sin, søsken, søskenbarn og resten av gjenget. 

Men over til det jeg tenkte å snakke om i dette innlegget. Så dum som jeg var så sitter jeg alltid når jeg kjeder meg å blar i gjennom gamle innlegg, noen får meg til å lengte tilbake til den tiden, mens andre gjør meg trist. Men en ting som fikk meg til å tenke litt var dette med trening. Hadde skrevet dette innlegget som du kan finne HER om du ønsker å lese innlegget :) Men det jeg iallefall begynte å tenke på var at det er en stund siden jeg har trent helt ordentlig, blir liksom ikke så mye trening nå som jeg har flyttet, og ikke med det første..husker også at det var slik når jeg kom flyttende til Straumfjordnes, men etterhvert begynte jeg å trene, løpe på tur med hunden og alene, gå turer, og når vi fikk hester så ble det mer trening, løpe opp og ned for å sette gjerde og slikt om sommeren og ellers gjøre ting som jeg liker å kalle for naturlig trening. 

Spørsmålet er bare om hva gjør jeg nå? Det er ikke bare trening med løping, det er også god trening når man sykler, går. Men det jeg savner er å jogge rundt om kring og bare nyte utsikt, natur og bare tenke på alt i det fri. Noe annet jeg begynte å tenke på er jo at jeg har jo hele tiden holdt på med trening, bare i forskjellig form av trening. Så har altså ikke sluttet med trening og kan begynne når som helst med løping, men ikke helt enda. Og det beste med løping er at når man kjenner med er sliten så er det så digg å bare pushe seg selv til man er helt i mål av det som var planen, og det er det jeg liker så godt med å trene. Har alltid vært en som har likt å pushe på og ikke gi meg så lett som jeg tenker at jeg blir å gjøre. Et godt tips jeg kommer med nå er at for alle dere som er i tvil om dere skal begynne å trene, så anbefales det med å begynne mykt og forsiktig så kan man øke på etterhvert. Så da vet dere det :) Nå skal jeg ta kvelden og i morgen er det tidlig opp, først dusj for så å dra på jobb :) Natta dere :)

Overhøring av konfirmantene, tanker rundt min egen konfirmasjon for 3 år siden, søndagens antrekk og masse mer...

Hei dere og god kveld :)

 

For noen timer siden kom jeg hjem etter et koselig besøk av fostermoren min og datteren hennes( fostersøsteren min), rett etter jobb hadde vi avtalt at de skulle komme på besøk og fostermoren min skulle hjelpe meg med farging av hår og slik at det er klart til søndag. Og ikke nok med det, men siden jeg har hatt bursdag så fikk jeg en super fin gave av fostersøsteren min og kunne ikke vært mer fornøyd, er alltid så glad for å få gaver, synes rett og slett det er super koselig og gøy! Skal vise dere hva som lå i pakken i morgen. 

Planen for morgendagen er å dra på besøk til fosterfamilien min der det er enda flere gjester som skal være i konfirmasjon til den ene av fostersøstrene mine, har mange jeg vet,haha. Men ja hun som er eldst av de som forsatt bor hjemme om det ga mening. Men iallefall så er det konfirmasjon og da skal jeg være på besøk der og hjelpe til om det trengs og bare ellers kose meg med de som er der :) Synes alltid selskap er så koselig og spesielt konfirmasjoner, for husker enda min egen, var så stas å få oppmerksomheten til alle hele dagen, gå i bunad og bare føle seg skikkelig fin. Ikke at jeg hadde den æren å ha egen bunad, men fikk heldigvis låne en av noen noe jeg er glad for den dag idag. Når det er sagt så er det ikke bunad jeg skal gå i på søndag, siden jeg som sagt ikke eier egen og derfor skal jeg gå i min fine festdrakt som jeg tenkte å vise bilde av til dere.

Ikke verdens beste og klareste bilde, men slik ser den altså ut. Den har jeg nå hatt på mitt femte år og den passer enda, skjorta som er til er også passelig og synes egentlig det er litt rart at jeg ikke har vokst noe mer siden 2013. Når det er sagt så elsker jeg å gå i denne, selv om jeg ikke var så glad i den for noen år tilbake da jeg ønsket meg en bunad(noe som enda står på ønskelista, men siden det er veldig dyrt så får det stå enda litt til på lista). Blir å lage et innlegg om hvordan sminken skal se ut om ikke så lenge, om det er tid i morgen så skal jeg lage et innlegg så får dere se hvordan jeg har tenkt :) Kan ikke få sagt det nok, men jeg bare gleder meg så masse til søndag, for det er alltid så koselig å se konfirmantene som er spente, kanskje litt nervøse men også glade på en dag som går til dem, hele dagen, det å få gå med det fineste plagget man har, spise masse god mat, kaker og drikke masse god drikke, være med familien og venner. 

 

 

Så kjære konfirmanter, ha en fin dag i morgen for dere jeg vet som skal konfirmere dere i morgen og for dere jeg vet skal konfirmere dere på søndag. Håper dere får en super dag, med masse oppmerksomhet, latter og gode minner! :)

-Iselin

 

Blod? Hvem sitt kan det være?

Hei og god morgen søte dere :)

For ikke så lenge siden så sto jeg opp og nå sitter jeg da å spiser min deilige frokost, nemlig NUDLER! de er ekstra sterke og det er bare så digg på en dag som denne der man begynner å merke enda mer til halsvonde og slikt, har hatt vondt i halsen, vært forkjølet og slikt i noen dager nå så håper virkelig det stopper snart slik at jeg ikke blir å ende opp syk til helgen. 

Litt senere idag, faktisk nå om ca. 1 time så må jeg til veterinæren med katten min, har vært noen dager der det har dukket opp blod fra intet, og igår fant jeg ut at det måtte være fra katten. Så for å utelukke at det er noe kjempe alvorlig så skal vi bare inn til en sjekk. Synes det er skikkelig ekkelt når det er slik at man ikke legger merke til det for noen dager senere etter at det har skjedd, men katter er jo dyr som ikke vil vise at de har vondt og ikke har skadet seg, så det forklarer vel en del. Isåfall så er det nå oppklart at det kom fra katten og ikke meg da,haha. Dere får oppdatering om hvordan det gikk hos veterinæren litt senere da jeg også skal lage middag før jeg drar på jobb. ps. bare for å få sagt og avklart det så er katten sterilisert så hun kan ikke få kattunger ;)

-Har du noen gang funnet blodspor og ikke visst hvem sitt blod det har vært? 

-Iselin

 

Eksamen gjennomført, en igjen?

Hei dere og god kveld :)

 

Nå føler jeg at det begynner å komme en del på plass her i den fine lille hybelleiligheten min som jeg idag har bodd i akkurat 3 uker, må si tiden går kjempe fort. Trives kjempe godt og har vært en del her nå de siste 3 ukene, men har også hatt mye besøk og dratt på besøk for å ikke bare være her hele tiden. Synes det fortsatt er litt rart å bo for seg selv og ha sitt eget. Men alt blir man vant med når det bare går litt tid så om ikke lenge så er jeg vel så vant med at jeg ikke legger merke til den rare følelsen. Bortsett fra det så går det overraskende bra med meg og økonomi, har jo støtte fra barnevernet til jeg er 21 år eller noe sånt så de betaler jo husleien for meg, og det er jo en fin måte å gjøre det på da, så da har jeg bare maten jeg må handle inn hver uke, og da har jeg mandag som en fast dag i uken der middag og annet blir handlet inn for resten av uka. Når det kommer til andre ting så har jeg handlet litt og litt og nå begynner det å bli en del så er fornøyd med hvordan det har blitt rundt meg nå :) Her om dagen handlet jeg også litt på nett, kjøpte faktisk DENNE og nå er det ikke så lenge til jeg får den i posten, er rart hvor mye en pakke kan bety og glede et menneske, men siden jeg begynte å bestille over nett så har det vært skikkelig gøy å vente på pakker og se hva som kommer, selv om man vet hva man har bestilt så er det ikke alltid man får det man bestiller, men har heldigvis vært heldig der og fått alt jeg har bestilt. 

 Idag hadde vi også skriftlig engelsk eksamen og vi var da 7 som kom opp og resten slapp denne gang, men nå slipper vi å tenke på at vi kommer opp i muntlig engelsk for iår kan vi bare komme opp i engelsk eller naturfag(det er påbyggsfaget iår) så det er kun for de som tar påbygg da selvfølgelig, så da har jeg kun det faget i gjen å ha eksamen i om jeg kommer opp. Men er jo dermed ikke sagt at jeg blir å komme opp, men om jeg skulle komme opp så er det ikke verre enn å ha et forsøk og snakke litt rundt et tema, siden det er praktisk muntlig naturfag, så blir nok å gå bra om jeg kommer opp og jeg blir glad om jeg ikke kommer opp også. I morgen er det jobb og litt slikt før det er på jobb igjen på fredag før jeg tar helg og drar til fosterfamilien min i helgen siden det er konfirmasjon, så det gleder jeg meg masse til, og det er så fortjent etter en litt rar uke, litt jobb så skole i to dager før det er jobb og fri igjen, fint med litt veksling da :)

Før leggetid som er snart, for jeg er egentlig helt skutt er så trøtt og sliten etter en lang dag, så tenkte jeg å vise dere hva jeg bestilte til hjemmet :) Synes det er så gøy å pynte og gjøre det koselig her hjemme :)

Edine

Kokkehåndkle

Lock modern

Frode classic

Wheel

Kjekt å handle litt når man kan svi av litt penger på ting man faktisk trenger og når man finner litt billigere varer så er det greit å slå til :)

Men nå dere, er det natt her i huset så vi snakkes i morgen før jeg drar på jobb om ikke etter :)

-Natta :)

-Iselin

Da var den tiden her plutselig

Hei dere og god dag :)

 

Idag sov jeg lenge og da mener jeg leeenge, først våknet jeg i 8 tiden da jeg gikk på do og rett i retur til sengen. Men siden det hadde vært så kaldt i går på rommet mitt så skrudde jeg da opp varmen og det var nok det dummeste jeg gjorde, for i morrest da holdt jeg på å koke som en potet,haha. Så da skrudde jeg ned varmen, åpnet døra til gangen og prøvde å sove videre etter mange forsøk. Når jeg endelig fikk sovnet igjen så sov jeg til klokken var noe å 12. Må si slike dager er deilige å våkne på, våkne men sovne igjen og bare sove så lenge man vil uten at noen kommer for å vekke deg. 

Litt etter at jeg våknet ringer plutselig bestefar og spør om jeg er hjemme, og det er jeg selvfølgelig, men jeg har sovet så har ikke hørt noe som helst banking på døra eller noe. Så stakkars bestefar sto å banket på døra og fikk ingen svar eller noen som åpnet, og hadde derfor bare kjørt videre. I skrivende stund sitter jeg å høre på musikk, blogger til dere og drikker morgenkaffen som har blitt kald så er ikke særlig godt med kaffe da.  Denne helgen har jeg heldigvis fri og kan gjøre det som passer meg, for på tirsdag så har vi skole for da har vi som kom opp i skriftlig forberedelse til eksamen noe som betyr at vi da har eksamen på onsdag. Kan trygt si at jeg var glad for å komme opp i skriftlig og ikke muntlig for da tror jeg 4'ern min hadde gått sin vei..så nå er det masse øving og på tirsdag skal jeg stille opp så klar som en ert og på onsdag skal dette nok gå bra! :) Og om ikke så mange uker etter det så er det trekk til muntlig og da er jo jeg ganske heldig da som kun kan komme opp i Naturfag, vi har naturfag som påbyggsfaget i år så kan man enten komme opp i Naturfag eller Engelsk. Så blir spennende å se om jeg kommer opp i muntlig praktisk naturfag, tiden får vise :)

Nå skal jeg øve litt på engelsken og litt i samme slengen på teorien på bil sånn at jeg snart kan ta teorien og bare ha oppkjøring igjen :) 

-Iselin

Sånn var min 17.mai

Hei dere og god morgen :)

 

For en time siden sto jeg opp og hadde store planer om å hoppe en tur i dusjen, for idag har jeg mye jeg skal få gjort før ettermiddagen kommer og kvelden. Nå som jeg har flyttet for meg selv så er det mye man må gjøre selv og noe av det er å dra i banken, noe jeg skal gjøre om ikke så lenge. Når jeg alt er her innom så tenker jeg at det hadde vært kjekt å fortelle hva min 17.mai gikk til igår, sa tidligere at jeg skulle jobbe, men så når jeg kom hjem fra jobb så ble jeg hentet av fostermoren min, så vi dro hjem til der jeg bodde før. Der hadde de gjort mye på uteområde de begynt å forlenge verandaen og beise for en uke siden ca, og de har fått det så utrolig fint og flott :) Siste helga i Mai står fostersøsteren min som konfirmant og da ville de få dette ferdig til da, jeg må ærlig innrømme at jeg misunner dem litt som har det så fint rundt seg, ikke at det ikke er fint her jeg bor, men de har det så nytt og fint, stort og åpent rundt seg. Men er jo veldig glad for å kunne komme å se hvor fint de får det for hver gang jeg er på besøk og det er så gøy. Nå i går var jeg der fra klokken 5 og til klokken nesten var 10. Kom hjem i halv elleve tiden og da var både hodet og beina slitne etter en laaaaaaang dag, først på jobb og så på besøk noe som da var super koselig og kunne ikke fått en bedre 17.mai for å si det sånn. Det som er koselig med å jobbe på 17.mai er jo å se hvor glade pasientene blir og hvor fin de blir når de får på seg penklær, håper jeg får jobbe neste 17.mai også om ikke en annen gang for dette var veldig koselig, men slitsomt når det var så varmt som igår. Nå har det jo vært veldig fint og varmt i flere dager nå og vi var jo veldig heldige igår med været. 

Håper alle dere får en fin fredag uansett om du må jobbe eller har fri sånn som meg, har nå fri i tre dager før jeg skal på jobb igjen på mandagen og dra på skolen tirsdagen og onsdagen. For på onsdagen har jeg eksamen i skriftlig engelsk så da må jeg øve masse masse. Hvordan var din 17.mai? 

-Iselin

I år blir det jobb på 17.mai

Hei dere og god dag :) 

 

Om en time så er det jobb og da er jeg ikke hjemme før 22:00 i kveld, så tenkte bare å stikke innom en tur :) Dagen idag har bestått av kjøretime, kjøp av blomster for å gjøre det litt mer hjemmekoselig i leiligheten og nå sitter jeg da å venter på at maten skal bli ferdig slik at middagen kan inntas før man sykler avgårde på jobb for å bli der noen timer :) Været idag var sinnsykt fint og jeg som trodde det skulle bli dårlig vær, men neida her våkner man til et skikkelig fint vær og da blir man jo bare super glad, da fikk jeg også for meg at blomster en tingen på slike dager som dette, en knallrosa enda :) Kommer med bilde etterpå, de er så fine å se på og derfor fikk nettopp denne blomsten være med meg hjem :)

I morgen når det er 17.mai så er det jobb noen timer før man skal feire resten av dagen sammen med fosterfamilien siden jeg ellers ville blitt alene. Så blir koselig og når det er slike røddager så er det jo ekstra godt betalt :) Hva skal du gjøre på 17.mai? Jobber du kanskje i helsesektoren og må jobbe eller skal du kose deg med familien? Nå skal jeg gå å se til maten så vi blogges :)

-Iselin

 

Gått inn i de voksnes rekker-Dagens gjøremål, Vasking av bag og masse mer

Hei dere og god dag :)

 

Dagen idag så langt har gått til kjøretime, og som mange av dere vet så har jeg blitt 18.

Men holder enda på med lappen, har vært mye å gjøre den siste tiden  og når man jobber mye så er det ikke så lett å få til så mye kjøring, så da har jeg ikke vært å kjørt på snart en måned noe som er litt sykt.  Så idag hadde jeg en kjøretime 08:20 og dum som jeg var så våknet jeg 20. minutter før kjøretimen så flaks at det ikke er langt til kjøreskolen fra her jeg bor, så når man satt seg på sykkelen så var det ikke så langt. Etter endt kjøretime så ble vi enige (jeg og kjørelæreren) om at vi skulle sette opp en ny kjøretime klokken 10 i morgen, for i morgen har jeg seinvakt og da passet det fint med litt kjøring før det. Tidligere har jeg også tenkt å kjøre litt privat for å spare litt penger, men har aldri kommet meg så langt+ at jeg ikke hadde det beviset der det står at man er en som øvelseskjører så da var det kun en ting å gjøre, litt før klokken 13 dro jeg til Statens vegvesen for å hente et slikt bevis sånn at om politiet skulle finne på å stoppe meg så har jeg iallefall et slikt bevis. En ting som var veldig rart når jeg gikk ut derifra var at jeg fikk en skikkelig god følelse, føltes som om jeg hadde klart lappen, sola skinte og lappen var i boks, haha neida, ikke helt enda. Men iallefall så er det veldig fint å kunne kjøre litt med bestemor, for finnes ikke noe mer koselig enn å kjøre rundt i bestemor sin nye fine bil og bare tenke at man snart har lappen selv også :)

For å snakke om noe litt annet så tenkte jeg å fortelle dere hva som har skjedd i det siste. Det som har skjedd siden sist er at jeg har flyttet i egen leilighet, denne leiligheten er da en hybelleilighet, det betyr da at jeg har kommet ordentlig inn i de voksnes rekke, noe som er både rart og bra. Den første uken gikk til å bli kjent og vandt med å være i leiligheten, få på plass ting og bare nyte tilværelsen som leier av min første hybelleilighet. 2 uker har snart gått og jeg sitter nå å ser på Youtube, har spist middag og vasket både klær+ at jeg har vasket bagen min som var så uheldig å bli utsatt for kattepiss her om dagen, så ble det en halv time med vasking av en bag full av kattepiss. Heldig som jeg var så var det ikke så mye piss igjen, det luktet egentlig bare, og for å si det sånn så var det lite gøy å stå å vaske bagen sin som kostet bortimot 1000 kroner, og som hadde holdt en stund. Håper bare at den holder i mange år fremover og at det ikke ødelegger for alle de fine turene jeg skal på i fremtiden med denne fantastisk fine bagen som ser slik ut:

Relatert bilde

BIilde er lånt fra Google

Bagen ser da slik ut som på bilde og jeg har hatt denne i noen år nå, den er veldig god å ha for om man skal på ferie så kan man pakke med seg alt man trenger, og som jeg har gjort da så har jeg tatt denne med meg når jeg har vært på klassetur(kanskje ikke verdens lureste ide, siden den blir fort tung å bære på ryggen) men om man skal på ferie så er den fin å ha. Sist jeg var ute å reiste så hadde jeg denne med meg, den er veldig god å ha med seg som sagt og spesielt når det er flyreiser det er snakk om, der bagen er så lett å se fordi den er så fargerik, det er så bra og så lettvint å få med seg bagen. En annen ting med denne bagen er at det er lomme i lokket på bagen og da kan man ha hva man vil, nå sist før jeg måtte vaske den så var det litt sånn toalettting oppi der som er greit å ha tilgjengelig når man er ute å reiser, slik at man slipper å kjøpe for eksempel, bind, tamponger eller innlegg. Så da vet dere hva jeg synes om bagen og om det er noen av dere som har skikkelig lyst på en slik og ikke helt vet noe om den så kan dere lese dette godt og blandede innlegget om en del av det å bli voksen der man må gjøre alt for å redde både det ene og det andre, i dette tilfellet, livredding av bagen,haha.

Med det så vil jeg bare ønske dere en fin kveld videre og en fortsatt fin uke til dere alle fra meg! :)

- Iselin