Innkjøp

Hei alle mine kjære lesere :)<3

 

Nå tenkte jeg og vise dere innkjøpene fra igår :)

 


Polyester genser fra Stormberg kr.99  ganske billig til og være Stormberg :)


Veske fra H&M kr.200,måtte bare ha den siden jeg ikke hadde noe større veske fra før av. Dongerijakke fra H&M kr.299. Hadde leita lenge etter en sånn så da jeg endelig fant den så ble jeg glad :)


Stilig skjørt fra Bikbok, var 50% på den så den kosta bare 65 kr. Kostet 129 kr. før.


Sminkeveske fra KappAhl til 40kr. 


Bukse fra KappAhl kr. 249 har en sånn fra før men, når jeg så denne så måtte jeg bare kjøpe den siden jeg ikke har så mange sånne fra før av uansett. 


Siden jeg ble så frista så måtte jeg bare kjøpe en til Baby lips i fargen gul som dere ser. Og siden den ene hårbørsten min har blitt så slitt så kjøpte jeg en ny på en butikk som heter TGR. Vet ikke om hårbørsten er så bra men, det får jeg fort svar på når jeg begynner og bruke den. 

 

Det var innkjøpene for denne gang håper dere likte innkjøpene så snakkes vi litt senere <3

 

-Iselin

 

 

Kjempe koselig tur

Hei alle kjære lesere <3

 

Som jeg sa igår så skulle vi dra til Tromsø idag for og shoppe og hente mannen til ho jeg bor hos :) Først var vi på Nerstranda i over to timer før vi dro på en internasjonal butikk for og kjøpe noe vi måtte ha til vår-ruller når vi skal lage det og noe saus som vi bruker til forskjellige matretter. Synes det luktet litt rart inne på den butikken så vi var ikke der så lenge, kanskje fem min. så gikk vi etter det til Nerstranda som er rett over veien.

Når vi kom til Nerstranda så  shoppet vi litt der på de butikkene som var der,for så og dra på Jekta  for og fortsette og shoppe der. Kjøpte ganske mye for og si det sånn så i morgen når jeg skal vise dere innkjøpene så tror jeg at det kommer til og bli et ganske langt innlegg,haha. 

Ellers så har vi bare koset oss masse, jeg tror ikke jeg har kunne hatt en bedre dag enn denne. Eneste problemet var vel det at når vi skulle gå inn på Jekta inn i fra parkeringshuset så følte jeg at jeg begynte og bli litt svimmel og kanskje litt uvel men tenkte ikke mer på det så det gikk over etter en stund men, tror det kan ha noe med at jeg anstrenger meg for mye med og være med på alt. Men, håper i hvertfall jeg ikke blir syk nå som det snart er helg. Men, vi blogges <3

-Iselin

Hersing

Hei alle mine skjønne lesere <3

 

Som overskriften sier så har dagen bestått av hersing, sto opp i 11-tiden og gikk ned for og spise frokost. I 12- tiden var jeg allerede ute av døra og på tur til gården der de holdt på med hersingen. Siden jeg ikke kunne det fra før så lært de meg det, var ikke vanskelig så var lett og lære. Etter at vi hadde jobbet en times tid så tok vi oss en kaffepause :) Siden det var veldig mye i gjen så måtte vi sette opp en til herse, så når vi var ferdige med den ene hersa så begynte vi på det andre etter middagen. 

Så nå har vi kommet nesten i mål har bare noen få i gjen så er vi ferdige med hersinga for i år i hvertfall. Men, jeg er ikke der i morgen siden vi drar til Tromsø i morgen for og dra og hente noen og selvfølgelig så blir det en del shopping på meg i gjen. 

Regner med at dere ikke hører noe fra meg før i morgen når jeg kommer hjem (maybe) men, da gir jeg i hvertfall lyd fra meg på kvelden om ikke jeg kommer så sent hjem. 

Men, vi blogges søte lesere <3

-Iselin

Koselig besøk

Hei alle og god kveld! :) 

 

I kveld hadde vi det kjempe koselig med levende lys på bordet og et kjempe koselig besøk :) Siden to tanteunger utav ho jeg bor hos har hatt bursdag så feiret vi nå i kveld med is og brus :) Tok ingen bilder orket rett og slett ikke siden jeg ikke følte meg helt bra. Men, håper ikke at jeg må ligge syk i morgen, for i morgen skal jeg nemlig herse til hesten sånn at han har høy til vinteren :) men, får se hva morgendagen bringer så får vi ta det der fra :) 

Ellers så har jeg ingen andre planer som jeg vet om i morgen unntatt det at jeg skal herse, men på onsdag så drar vi til Tromsø for og hente mannen til ho jeg bor hos siden han kommer hjem fra jobb. Så da blir det sikkert litt shopping i byen på Onsdag er bare og glede seg til da ;) Men, vi blogges folkens så får dere alle sammen ha en god natt søvn :)

 

-Iselin

Rydding/Vasking

Hei alle mine søte lesere! <3

 

Dagen idag har vært grå og da fant jeg ut at jeg skulle henge opp noen klær og vaske begge badene, vi har et bad oppe (som jeg bruker mest da) og et bad nede som. Når jeg var ferdig med vaskinga så dro jeg ut for og klippe plenen for så og gå inn i gjen for og rydde litt på plass i skapene. Den egentlige planen vi hadde idag var og dra på fjelltur,men det var så tåkete at vi ble heller hjemme og ryddet på plass kopper og fat og sånne ting til kjøkkenet. Men, vi blogges muligens en gang senere i kveld også før jeg tar kveld :)

 

-Iselin

Resten av Innkjøpene fra Ferien


Hei alle mine søte lesere!<3

 

Tenkte jeg skulle vise dere resten utav innkjøpene fra da jeg var på ferie i Kabelvåg :) 

 


Fotfil fra Scholl kjøpt på Vita


Tørrsjampoo kjøpt på Cubus


Øredobber kjøpt på KappAhl


Hårstrikk kjøpt på KappAhl

 

-håper dere likte innkjøpene, så får dere ha en fin dag da :)

-har du vært på shopping?

-Iselin

  

 

 

 

 

Skikkelig sosial gårsdag

Hei alle og god kveld :)

 

I går en dag etter at jeg hadde kommet hjem fra den vakre Lofoten så bestemte vi oss for og dra en dagstur til en plass som heter Helligskogvannet. Man kjører opp samme vei som man kjører når man skal til Finland, altså opp Skibotndalen. Vi dro ditt i elleve/ tolv tiden og ble der helt til klokken nærmet seg halv ti/ti. Først når vi kom ditt så gjorde jeg ikke så mye men, etter hvert som jeg ble kjent med stedet så gikk jeg litt rundt og så. På andre siden av vannet eller der vi hadde leir så var det mange andre folk med små unger og telt. 

Vi bestemte oss allerede før vi dro at vi ikke skulle sove i telt så vi ble som sagt bare til kvelden, men så hadde vi uansett ikke telt så vi orket ikke uansett. Men, de som var på andre siden av skogen eller hva jeg nå skal si de dro litt ut på kvelden eller ettermiddag. 

Men, jeg var ikke der uten kamera så klart, jeg knipset noen bilder her og der så tenkte så klart og dele de bildene med dere :)

 
Fin utsikt :)Ellers så hadde vi en kjempe fin tur og vi kosa oss masse :) Synes det var kjempe artig og padle i gjen, hadde ikke padla sia 7.klasse når vi var på leirskola så det var kjempe artig. Men vi blogges mine søte lesere <3

 

-Ønsker alle en fin Søndags kveld :)

-Iselin

Venninnetid

Hei alle! <3

 

Igår var jeg på shopping og etter at jeg hadde kommet hjem så dro jeg for og møte to venninner. Siden jeg skal reise idag den 25 så tenkte jeg at dagen igår den 24 var tiden for litt venninnetid før jeg forlot den vakre Lofoten for denne gang. Når det gjelder shoppingen så kommer jeg til og legge det litt til side til jeg kommer hjem siden jeg sitter i bil nesten hele dagen i morgen, kanskje jeg ordner ett innlegg når jeg kommer hjem men er ikke sikkert. Kommer sikkert til og være så sliten og trøtt at jeg bare sovner med en gang jeg kommer meg hjem. Men, vi blogges skal sove nå sånn at jeg klarer og stå opp i morgen tidlig for og gjøre klart til avreise :) 

 

-Go natt kjære lesere <3

-Iselin

3 dager til hjemreise

Hei alle! <3

 

Idag så er det kun 3 dager til jeg,storesøsteren min og pappa drar hjem igjen etter 2 uker nede i Lofoten. Kjenner jeg begynner og lengte hjemover nå siden, jeg har vært her så lenge synes det egentlig ble litt lenge. men, om vi skulle vært her i bare noen dager så hadde det blitt for lite i gjen. Menmen, nå er det bare og gjøre noe sånn at dagene går og nyte resten av dagene her. Været har vært helt fantastisk og vi har opplevd mye. Selv om jeg har vært her mange ganger før og sett nesten alt som er og se, så er det fint og kunne komme tilbake og bare nyte ferien her nede. 

Helt tilslutt i dette innlegget vil jeg bare si at de som ikke har vært her nede i Lofoten før de bør virkelig vurdere en tur ned hit, naturen er helt fantastisk og du vil nesten ikke dra der i fra. 

-Iselin

dagens lille utflukt

Hei alle sammen!

 

Idag så skulle vi egentlig kjøre til Sortland men, så ble det ikke noe så skulle vi dra på stranda da men, det ble heller ikke så vi kjørt likeså godt til Henningsvær (en plass i Lofoten). Så det var ikke noe dum ide jeg fikk tatt masse bilder av den vakre naturen og fikk faktisk knipset et bilde av meg selv. Men, nok skravel her er bildene:

 

 

-Håper dere likte bildene selv om det var veldig mange bil-bilder. 

-Vi blogges! <3

-Iselin

 

Dagens outfits

Hei alle! 

 

Nå er det lenge siden jeg har hatt outfits på bloggen så nå tenkte jeg at jeg måtte ha en liten Søndags outfits :)

 -Topp fra cubus-Shorts fra Cubus-Solbriller fra Cubus

 

-Håper dere likte innlegget :)

-Iselin

Etterlengtet møte

Hei alle! <3

 

I går etter at vi hadde kommet hjem fra tivoliet så dro vi og handlet for så og lage taco når vi kom hjem. Når vi var ferdige med og spise så dro jeg og møte en venninne som jeg ikke hadde sett på veldig lenge, når jeg sier veldig lenge så mener jeg 4-5 år. Så det var et etterlengtet møte :) Ellers så så vi Haisommer 4 når jeg kom hjem i gjen. Synes ikke de er så bra nå lengere men, satt i hvertfall og så den ferdig. Etterfulgt av Haisommer så jeg en film som heter "First Strike" den var bra synes jeg, den kan du finne med og søke på :http://www.imdb.com/title/tt0116704/

Men nå skal jeg dra på besøk til min søster så vi blogges!

-Iseli

Tivoli

Hei alle! 

 

Idag så sto jeg opp litt sent siden jeg ikke la meg før langt på natt. Men, når vi endelig kom oss ut så var klokken nesten 3 og da var vi på etterskudd.

Når vi kom til min søster så måtte vi vente til ho og min andre søster var ferdig og ordne håret og sminke seg. Når det var ferdig så var klokken nesten fire elns. Men, ble veldig skuffet  over at det var så dårlige karuseller og så lite folk. Karusellene var stort sett for små unger, mens det kanskje bare var 3-4 karuseller for større unger og voksne. men, mange sier at det var så lite plass at de ikke hadde plass til alle karusellene sine og at de var gamle og lagde knirkelyder. Men,vi blogges!

 

-Iselin

Barnevakt& tur til molloen

Hei alle!

 

Vil bare starte og si at gårsdagen var utrolig gøy siden jeg fikk sitte barnevakt i gjen til min skjønne tanteunge. Jeg og pappa dro opp til søsteren min for og sitte barnevakt og da var klokken mellom 2-3. Ikke lenge etter at de hadde dratt for og trene så dro vi ut på en liten trilletur med lillegutt, turen gikk til molloen :) Tok noen bilder men, var dessverre noe feil med overføringen så fikk ikke overført bildene.

Når vi hadde kommet hjem så hadde vi brukt en god time på turen og lillegutt hadde akkurat våknet, eller før vi kom hjem så våknet han. 

Angående bildene så skal jeg prøve og få ordnet det til i morgen eller skal ordne det i morgen siden det nå er natt og jeg skal snart finne sengen. Men før jeg går og legger meg så skal jeg se ferdig resten av filmen Haisommer3 som går på kanal4 eller nrk4 (er litt usikker på hva den kanalen heter men..) Men vi blogges i morgen <3 

Natta kjære lesere!<3

-Ser du på Haisommer?

-Iselin

Overnatting hos min søster

Hei!

 

Som sagt så ble det overnatting hos min søster og min svigerbror. Jeg skulle egentlig ikke sove der men, det ble så sent og klokken var nesten 4 eller mer. Men, i hvertfall så sove jeg der og kom hjem i 2-3 tiden. okei, det her innlegget ble litt rart men, det er bare fordi jeg ikke har noe og skrive om akkurat nå. Så tenkte kanskje at om noen har noen forslag så er det bare og komme med de :) Men, vi snakkes! 

 

-Iselin

Tantekos

Hei alle! <3

 

I sta var jeg og pappa oppe hos min søster og hennes kjæreste/forlovede og selvfølgelig den skjønne ungen deres som jeg er stolt tante til :) mens jeg var der så fikk jeg kose masse med tantegullet. Etter at vi hadde vært der i en eller to timer så dro vi hjem for og spise middag. Og nå sitter jeg bare foran pc-en. Men, vi blogges senere!

-Iselin

Innkjøp

Hei alle og god Onsdagsformiddag

 

I går så var jeg og shoppet litt igjen og da tenkte jeg og vise dere innkjøpene idag siden jeg ikke fikk tid i går. Synes det er så gøy og shoppe nå om sommeren når man finner så mye fine sommerklær. I går ble min nest eldste søster med meg på senteret for og være med mens jeg fant det jeg skulle ha. Når jeg hadde shoppet alt jeg skulle så gikk jeg hjem blid og fornøyd med de nye klærne :) 

Men her er i hvertfall innkjøpene :)

 

 

Alt unntatt shortsen er kjøpt på Cubus og shortsen er kjøpt på Carlings.

-Håper dere likte innkjøpene :)

-Ha en fin dag vidre alle sammen! <3

-Iselin

Gamle bilder fra da jeg var liten

Hei kjære lesere! :)

 

I går mens jeg satt barnevakt kom jeg over noen bilder i et album til min storesøster. Bildene er som sagt av meg da jeg var liten, jeg synes de var så fine at jeg bare måtte ta bilde av dem og ha de som minne eller hva jeg nå skal si. Men, her er bildene i hvertfall

 


Her er jeg 16 måneder :)


Her er jeg 4 år gammel :)


Meg og en venninne i barnehagen :) På dette bilde var jeg også fire år gammel :)


Her er jeg hjemme i stua :) 


Her er jeg og min kjære storesøster :) Er kanskje litt vanskelig og se siden det var sol da bilde ble tatt og fordi jeg har tatt bilde av et bilde.

 

-Har dere gamle bilder av deg og søskene dine?

-Hva synes dere?

-Iselin

 

 

Innkjøpene

Hei alle! <3

 

Vil først og fremst bare si at jeg beklager for at jeg glemte og blogge i går men, håper dere forstår jeg satt jo barnevakt og glemte jo og ta med pc-en sånn at jeg kunne blogge. Men, nok om det her er innkjøpene fra gårsdagen :) 

 -Hva synes dere?

-Har du vært på shopping i det siste?

 

-Iselin

 

 

Minner om Spørsmålsrunde på bloggen!

Hei!

 

Som sagt så minner jeg om at jeg enda har spørsmålsrunde her på bloggen, så det er bare og spørre om hva dere vil. Er ikke kommet en bestemt dag der jeg svarer på spørsmålene men, blir nå sikkert en gang etter at jeg har kommet hjem fra Lofoten. Men, om ingen flere stiller spørsmål så gidder jeg ikke og vente i flere uker.

Men, vi blogges! <3

-Iselin

Barnevakt for min skjønne tanteunge

Hei alle og god kveld! <3

 

Dagen idag har vært kjempe fin, været har vært bra og jeg har vært med helt fantastiske mennesker som gjør livet mitt helt fantastisk. Senere en gang i kveld skal jeg og pappa sitte barnevakt som sagt til min skjønne tanteunge så det blir bra :) 

 

Litt tidligere idag så var jeg og pappa på shopping på Amfi Senteret i Svolvær. Innlegg kommer etterpå av innkjøpene :) men vi blogges! <3

 

-Iselin

Fin ferie i Lofoten

Hei alle! <3

 

Nå er det lenge sia jeg har oppdatert dere, men jeg er jo på ferie i den vakre Lofoten så da har jeg jo nesten ikke tid og være innom bloggen. Men, skal prøve og oppdatere dere i løpet av oppholdet i Lofoten. Har ikke så mye og si enn at vi blogges senere :)

 

-Iselin

Pakke i posten!

Hei alle og god fredags formiddag :)

 

I går fikk jeg denne herligheten i posten:

 


Litt dårlig bilde menmen.

 

Siden jeg bestilte dekslet fra heter Mytrendyphone.no

 

-Har du en sånn?

-Iselin

 

 

 

 

http://www.mytrendyphone.no/shop/sony-xperia-e-103213p.html

En deilig dag på stranda

Hei alle sammen og god kveld! <3

 

Dagen idag har vært ganske så bra, startet dagen med og spise frokost. I elleve tiden dro vi opp til Bakkehaug der hesten bruker å stå men, han er ikke der lengere siden vi har ført han oppi marka. Men, i hvertfall så var vi og henta noen som skulle være med oss på stranda. 

Når vi ankommer stranda så bestemmer vi oss for og bade og deretter sole oss.  Etter at vi har vært der i kanskje sånn 15.min-30 så kommer det flere folk med unger som skal/vil bade. Men, når jeg først er på stranda så tok jeg jo selvfølgelig med meg kamera og da fikk jeg knipset litt bilder som dere ser her:

 

 

 

Etter å ha vært der i litt over tre timer så dro vi hjem for og lage middag.

 


Skikkelig sunn middag ikke sant? Det ble litt uklart bilde men, det som er på bilde er da: Svinestrimler,dressing,saltat,paprika,agurk og rømme. 

 

-Hva har du gjort idag?

-Vi blogges! <3

-Iselin

 

 

Spørsmålsrunde

God morgen kjære lesere!  

 

Nå tenkte jeg og ha en aldri så liten spørsmålsrunde her på bloggen. Så det er bare å spørre om hva som helst :)

 

-Iselin

Resten av bildan fra dagen idag

Hei og god kveld kjære lesere! <3

 

Her er resten utav bildene jeg tok tidligere i dag :) Håper dere liker de :)

 

 

 


-Hva synes dere?

-Natta alle sammen <3¨

-Iselin

 


Dagens bildedryss

Hei alle mine søte lesere! <3

 

Idag har været vært kjempe fint og jeg har gjort mye idag. Først da jeg sto opp kl.9 så gikk jeg ned for og spise frokost og nyte sola. I 11-tiden dro jeg opp til hesten, der ble jeg til  i ett tiden. I to-tiden dro jeg og ho jeg bor hos til Lynseidet for og hente bilen vår som har stått på verksted veldig lenge nå, så var godt og endelig kunne sitte i sin egen bil i gjen etter å ha lånt en annen bil veldig lenge nå. 

Etter å ha vært å henta bilen og snakka med de som hadde reparert den så dro vi på butikken for og handle. Når vi var ferdige der så dro vi for og ordne noe på en byggevarebutikk, og helt tilslutt så dro vi til en sportsbutikk for å kjøpe slippers til meg. Men, det var egentlig ikke det som var meningen jeg skulle blogge om nå men, tilbake til overskriften når vi kom fra Lynseidet så dro vi hjem og slappet litt av i sola før vi syklet ned i fjæra rett nedenfor huset vårt. Trenger vel egentlig ikke å si mer enn siden overskriften avslører veldig mye. 

 

 


 

 

 

 

 

 


Skulle forestille en liten fot :)

 Dette er det naustet jeg har tatt bilde av og lagt ut på bloggen. Og her er andre siden av naustet :)

 

 

 

 

 

 

Hadde flere bilder men, de kommer senere siden det ikke skal bli så fult med bilder i dette innlegget.

-Hva synes dere om bildene? Blir kjempe takknemlig for positive tilbaketilmeldinger :)

-Vi blogges! <3

-Iselin

Ferie om tre dager

Hei alle og god kveld! <3

 

Nå er det ikke lenge i gjen til jeg drar på ferie, nå er det bare 3 dager egentlig 4 men, fikk en telefon fra pappa idag og da ble vi enige om at han starter hjemmefra på fredag istedenfor på lørdag. Så da kommer han og plukker meg opp en plass i nærheten av der jeg bor. 

I skrivende stund sitter jeg bare og hører på musikk og slapper litt av. Men vi blogges senere eller i morgen :)

 

-Iselin

Den fine utsikten

Hei!

 

Sorry for at jeg ikke blogget i går, men det ble dessverre ikke tid siden jeg var ute hele dagen. Men, meningen var jo egentlig det at jeg skulle blogge ut på kvelden når besøket hadde dratt hjem. Men, slik ble det ikke siden jeg ble og sitte barnevakt for noen som vi kjenner. Men, siden det ikke ble noe i går så tenkte jeg og ta det i gjen i dag :) Tok noen bilder i går som viser utsikten fra huset vår,håper dere liker det :)

 

 

 

 

 

-Hva synes dere?

-Iselin

Kjempe deilig vær

Hei alle og god ettermiddag/kveld kjære lesere! <3

 

Idag så har det vært opp til 22 grader her i nord og jeg har vært ute så og si hele dagen. Jeg har ikke giddet og sette meg med bloggen før nå siden jeg eller vi har hatt besøk fra i går til i dag og været har jo vært helt fantastisk fint og kjempe deilig. I sta så var det faktisk så varmt at jeg måtte gå og køle meg ned og da fant jeg på noe lurt, jeg satt vannsprederen under trampolina og lot det sprute opp. 

 

Ellers så har jeg vært på besøk hos en familie som er i familie med dama og mannen (det unge paret) jeg bor hos, grunnen til at jeg ikke sier mamma er fordi jeg har ikke min mamma her. Jeg bor i beredskapshjem for tiden og da bor jeg hos et ungt par som ikke kunne få unger selv og som bestemte seg for og begynne med beredskapshjem. Kan ikke si så veldig mye i detaljer om hvorfor jeg er i beredskapshjem men, kan si at det er  ganske så slitsomt og mange ganger så har jeg mange tanker om og bare dra langt vekk og ikke komme tilbake.Men, blir bare så irritert og lei meg av og snakke om det så skrifter tilbake til det teamet som vi egentlig var på.

Dagen idag har vært mer en fin den har vært helt perfekt med tanke på været, selvom jeg har hatt mange rare tanker og triste tanker så har i hvertfall ikke humøret endret seg. For og si det sånn så har ikke ting gått utover andre og det har ikke blitt dårlig stemning. Men, vi blogges hadde dessverre ikke noen bilder idag,men har ikke hatt så mye tid og jeg har ikke orket heller har hatt det så gøy og har gjort så mye idag. Men kanskje jeg tar noen bilder i morgen ;)

 

-Iselin

Drømmereisen min

Hei i gjen!

 

Før jeg tar kveld eller ikke kveld så tidlig men, fra bloggen for idag så tenkte jeg og dele mine drømmereiser med dere :) 

 

Den første plassen jeg vil dra til er Paris, grunnen til det er fordi jeg ikke har vært der før og har så lyst og dra ditt en gang i framtiden. Jeg vil også dra til Frankrike en gang.

 

 

Den andre plassen jeg vil reise til er London, grunnen til at jeg vil dra ditt er fordi jeg har hørt at det er så mange som har sagt at det er så fint der og at det anbefales og reise ditt. 

 

 

Den tredje og siste plassen ( hvertfall for denne gang) er Berlin. Grunnen til at jeg vil reise ditt er fordi jeg har lyst til og se hvordan det er der og kanskje få inspirasjon til og dra ditt i gjen :)

 

 

-Har du noen plasser du vil dra til?

-Hva synes DU om innlegget?

-Iselin

 

 

 

 

Summer pictures

Hei alle og god Lørdagskveld! <3

 

Nå tenkte jeg og dele noen bilder med dere som jeg har tatt idag, håper dere liker dem :)

 

 

 

 

 

 

-Håper dere likte bildene :) 

-Ha en fin Lørdagskveld alle sammen! <3

-Iselin

Fin været er tilbake

Hei alle sammen! <3

 

Som sagt så er finværet tilbake og jeg er kjempe gla for og endelig kunne gå ut og bare nyte sola, har enda ikke vært ute siden jeg drøyet litt med og komme meg ut av nattøyet. Men, før jeg går noen steder så tenkte jeg og oppdatere dere, til nå har jeg testet ut negelakker men fant fort ut at jeg ikke orket og gjøre det nå som det var så fint vær ute så skal gjøre det i kveld eller noe sånt. Men, vi blogges! <3

 

-Iselin

Selvlaget klokke

Hei alle og god kveld! <3

 

Nå tenkte jeg og vise dere klokken jeg laget i sta :) Håper dere liker den og kanskje dere selv vil lage en slik selv :)

 

 


Litt info om klokken: Dette er en klokke som ikke er laget fra bunn av altså jeg har bare malt den og satt de pinnene med de kulene på, også har jeg limt på lyseblå/turkis steinene, tallene og viserne :) Jeg fikk denne klokken sammen med masse annet fra en klubb som heter Hobbyklubben :) Jeg er ikke medlem der selv, jeg fikk alt dette av min tante når jeg var der på besøk i begynnelsen av juni :) Om dere vil ha mer info om klubben og sånn så bare si i fra så lager jeg et innlegg om det en gang jeg har tid til det :)


Grunnen til at bildene ble så lyse er fordi jeg hadde på blitz så da ble det  litt lyse bilder men, var veldig dårlig lys inn på rommet mitt så måtte ha blitz viss ikke så ble bildene veldig mørke. Men, håper dere likte klokken :) Blir veldig gla for tilbakemeldinger :) Ha en fin Fredagskveld alle mine kjære lesere! <3

-Iselin

Kreativ

Hei alle! <3

 

Ettermiddagen har bestått av regn og kjedesomhet, så da bestemte jeg meg for og sette meg ned for og lage en klokke som bare trengte litt maling og litt pynt :) Ble faktisk veldig fornøyd med resultatet, det eneste er vel det at limen var litt treg og tørke. Men, fikset det med at jeg byttet ut med en annen lim :) Tenkte jeg skulle ta litt bilder etterpå av klokka så da blir det ett et eget innlegg litt senere :) 

 

-Vi blogges! <3

-Iselin

Gråvær

Hei alle sammen!

 

Idag så begynte dagen med "Gråvær" og masse tåke over fjellene. Men, det var ikke så veldig uventet men dagen blir i hvertfall en innedag om ikke været forandrer seg i løpet av dagen. Ellers i skrivende stund så sitter jeg og ser på Norges Grillmester og idag så er det Finale :) Men, hadde ikke så mye og blogge om akkurat nå så vi blogges litt senere når jeg forhåpentligvis har noe å blogge om. 

 

-Har DU gråvær der du bor?

-Iselin

Dagens bilder fra rideturen :)

Hei alle og god Torsdags kveld :)

 

Idag skulle jeg egentlig dra på ridetur med en venninne men, så ble det så sent at jeg ikke orket og dra likevel. Men, jeg skulle ikke la være å ri for det om, så jeg tok heller og dro opp til gården der jeg bruker å ri :) Jeg tok faktisk også litt bilder som jeg sa at jeg skulle gjøre selvom det ikke ble noe lang ridetur på meg idag. Men, her er i hvertfall bildene :)

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes dere om bildene?

-Vi blogges!<3

-Iselin

Husarbeid

Hei og god ettermiddag alle sammen! :)

 

I dag så har jeg gjort litt husarbeid og det var litt bra siden jeg ikke hadde så mye annet og gjøre. Mens jeg gjorde litt husarbeid tok jeg litt bilder,er ikke så mange men, her er de i hvertfall :)

 


Stryking av en gardin som skal være på tv-stua :)

 

 

 


Disse gardinene ble hengt opp på mitt rom :)

 

-Hva synes dere?

-Har du strøket gardiner idag og hengt de opp?

-Vi blogges! <3

-Iselin

Borte hele dagen

Hei alle sammen og god kveld :)

 

Idag så har jeg som sagt vært borte hele dagen så det er derfor jeg oppdaterer dere så sent. Lover å bli bedre å oppdatere dere i hvertfall 3 ganger dagelig og ha flere bilder av meg selv :) Men,har ikke noen bilda akkurat nu men, får ta nån bilda i morra når æ e ute å rir :) 

 

-Har du vært på besøk elns idag?

-Vi blogges!<3

-Iselin

Natur bilder

Hei alle sammen!

 

Håper alle sammen har en fin sommer med masse sol og varme, for det har jeg og da har jeg selvsagt benyttet muligheten til og dra og ta bilder av den fine naturen rundt der jeg bor. Så har egentlig ikke så mye mer og si enn at håper dere liker bildene :) 

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes dere?

Håper dere likte innlegget og bildene :)

-Iselin

Treningsøkt

Hei alle! <3

 

Igår bestemte jeg meg for og stå opp halv sju idag for og dra ut og jogge. Da jeg hørte klokken ringe idag tidlig så stå jeg opp og sånn og det gikk ikke lang tid før jeg var ute av døra og var klar for en morgentrim før dagen begynte. Ble faktisk litt overrasket over at jeg faktisk klarte og stå opp så tidlig for å jogge,men klarte det så er kjempe fornøyd :) 

 

 

Ellers så er det kjempe fint vær idag også som alle de andre dagene og jeg har tenkt og tilbringe dagen ute idag :) Men vi blogges! <3

 

-Iselin