Hva skal du gjøre denne helgen?

Hei dere og god kveld :)

 

Tenkte bare å stikke en liten rask tur innom her før jeg reiser til Talvik til onkelen og tanten min :) Lenge siden sist jeg har oppdatert,men må nok bare beklage for skolen må jeg bare prioritere mer enn noe annet nå i først omgang og da blir det lite blogging, men skal prøve så godt jeg kan i helgene og sånn :) Hva skal du gjøre denne helgen? Skal du kanskje på besøk eller bare være hjemme? :)Den siste tiden har jeg også tilvendt denne snuppa til å være sammen med de andre dyrene vi har og de andre som bor her, dette er jo alltid like gøy, husker når vi hadde fått oss en hund og da skulle vende den til oss..kan jo si det har gått bedre denne gang enn forrige gang..haha. Men må gå nu så vi blogges enten i helgen eller når jeg kommer hjem, kommer litt an på om jeg orker mobilblogging ;)

-Iselin

New in

Hei :)

 

Håper alle som hadde sin første skoledag etter sommerferien hadde en super fin dag, enten du begynte på barneskolen,ungdomsskolen eller videregående(noe iallfall jeg gjorde i dag tidlig) :) Var litt godt å komme tilbake til rutiner og fortsette skolen som før og få nye venner å bli mer sosial enn det jeg har vært tidligere..så kan trygt si at skolen reddet meg nå,haha. Det vi har gjort idag var vel egentlig bare å bli kjent med de vi skulle gå i klasse med i (aner ikke om det er ett år eller to,haha) men iallefall så lekte vi mange leker for å gjøre oss kjent med navn og sånn og det er jo alltid like gøy og koselig da :) Så fikk vi bare masse papirer og greier før vi fikk masse informasjon om alt mulig som gjelder på skolen og sånn og hva som skal skje dette året..mye gøy,men siden jeg nesten ikke hadde sovet i natt så ble man nesten litt søvning,haha. Men nok om det nå tenkte jeg å vise dere noen innkjøp fra ferien min i Lofoten :)

Det var 3 for 2 som dere ser, men ble bare to underdeler som ble med hjem og en overdel,men fornøyd likevel :) Hva synes dere? -Iselin 

Nytt skoleår-Litt forandringer

Heisann :)

 Tenkte at en liten forandring før skolestart var kjekt så da tenkte jeg nå å vise dere før og etterbilder av håret mitt og den andre forandringen jeg har gjort :)

Det første jeg tok var denne piercingen som jeg da tok mens jeg enda var nede i Lofoten, dagen før vi dro hjem altså Torsdag :) Jeg er veldig fornøyd og liker den nye forandringen :) Salongen jeg var på heter Karisma Hår og Solstudio og ligger i Svolvær Sentrum! :)


Før jeg farget håret som var veldig utvasket og stygt og som fra min side trengte en ny runde med farging så det slik ut og jeg synes ikke noe om å begynne på ny skole med et slikt hår,så jeg fikk fostermoren min til å farge det og jeg ble veldig fornøyd :) 


Slik ble resultatet og jeg ble super fornøyd med det, nå kan bare skolen begynne for jeg er klar! :)

 

 

-Hva synes dere? Har du farget håret eller gjort en annen forandring?

-Iselin
 

 

Ferien i Lofoten

Hei dere :)

 

Nå er det noen dager jeg kom hjem fra ferie,og mye har skjedd så har ikke hatt tid til å oppdatere dere..men nå tenkte jeg at det var på tide :) Nå som ferien er over og det er skole i morgen så tenkte jeg å fortelle dere om min ferie i Lofoten på godt og vondt..i hovedsak så var vi reist ned på grunn av en rettsak jeg skulle i og siden vi ikke hadde vært på ferie noe så dro vi alle sammen ned til Lofoten..dette var veldig koselig og jeg fikk møtt mange jeg hadde blitt kjent med igjennom årene jeg bodde der og i tidligere år..noe som jeg satt veldig pris på. Bare så synd dagene gikk så alt for fort. Men nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra dagene nede i Lofoten :)

Dag 1:

Stopp for litt mat før vi dro videre mot Kabelvåg :)

Dag 2:
Verdens beste hotellfrokost <3 Siden jeg og fostermoren min skulle i rettssak så bestilte vi hotell og sov på hotell til dagen da vi skulle i rettssak..var veldig godt å tenke på litt andre ting og få litt fred for den store dagen..tok ikke mange bilder denne dagen,men det skjønner dere sikkert hvorfor, kan jo bare si at denne dagen ble beskrevet med to ord..trist og tung som bare f... 

Dag 3:Siden været var så fint så bestemte vi oss for å dra til Kabelvåg til Akvariet, det var veldig fint der nå og alle synes det var kjempe gøy å se alle dyrene som var der. Jeg hadde ikke vært der på noen år så jeg synes det var veldig fint å komme tilbake :)Dag 5:

Verdens fineste plass og utsikt fra kaia i Svolvær :)Torsdagen var en dag som gikk fort og jeg skulle møte så mange så ble veldig hektisk denne dagen, først dro jeg og "familien min" ut for å spise middag for så å skilles hver vår vei, jeg skulle på besøk og de skulle dra rundt omkring å se litt. Først dro jeg til en som jobbet på skolen jeg gikk på, eller hun jobber der enda,men hun har bare permisjon..men iallefall så var dro jeg dit en liten tur og fikk hilse på hennes lille familie igjen i en halv time eller noe sånt..før jeg dro til søsteren min, vi dro ut for å spise og kose oss litt siden de begge hadde barnefri og siden søsteren min ville gjøre noe koselig :) Dette var forrresten en av de beste kyllingsalatene jeg noen gang har smakt! <3 Ellers var dagen veldig fin og det var veldig koselig å være sammen med søsteren min igjen :) 

Dag 6:Hjemreise sto for tur og vi skulle hente katten til søsteren min som dessverre måtte flytte fra søsteren min av private årsaker,dette var nok veldig trist for søsteren min siden hun har hatt Nikita siden hun var kattunge,men vi fikk trøste oss med at det ble et besøk snart :) Nå er vi kommet oss trygt hjem og vi begynte tilvenning til de andre dyrene igår, Nikita har det veldig fint her og hun har allerede funnet sin favorittplass,haha. Mer om katten kommer senere :)

-Har dere vært i Lofoten før? 

-Iselin

 

 


  

Sommeren 2016 i bilder

Juni:

Første dag av ferien da jeg sto lykkelig med vitnemålet om at 10 års skole var fullført og jeg kunne ta sommerferie med god samvittighet..dette var den beste dagen i mitt liv og jeg kunne fortsette drømmen min om å bli sykepleier,men først sto ferie for tur :)

Sommerens første sminkelook var på plass :)

Juli:Etter noen dager med planlegging fikk vi endelig opp kaningården til vår stakkars kanin som ikke fikk løpe rundt utenfor buret. Men gleden var kortvarig da hunden vår kom hoppende inn der og kanin fant et hull han kunne hoppe i for å komme seg ut i det fri..dette skjedde to ganger så etter det har han bare vært inne i buret sitt..og alt det arbeidet for ingenting resulterer i at vi må rive ned hele gården for at det ikke funker og vinteren er jo her snart så hva er vitsen? Håper vi finner en annen løsning til neste år da eller hva?Når været har vært dårlig og vi ikke har hatt noe annet å gjøre så har vi heller satt oss ned med litt spill og dette er jo så gøy..det er sånn at det er fire lag og du kan være opp til to deltakere på hvert lag, der den ene stiller spørsmål mens den andre svarer, dette går på tid så det gjelder å være rask.En av middagene vi hadde tidligere i sommer da datteren til fostermoren min var her og da jeg for første gang fikk møte hun :) Hun er veldig flink til å lage mat og dette var bare rett og slett digg og kunne gjerne spist det hver dag,haha neida tror nok ikke det..

Årets andre grillede banan med sjokolade inni, mmm! Love it <3 Først litt ordentlig grillmat for så å spise dette til dessert noe som var skikkelig mektig,men godt en gang i blant :) Har du prøvd dette?

August:Ommøblering på gang, jeg fant ut at jeg måtte ha en forandring på rommet ettersom jeg ikke hadde flyttet rundt på ting før så ble veldig godt og få flyttet litt rundt på ting og det ble mer åpent og fint rundt meg :) Jeg liker å ha en ryddig og lys plass jeg kan slappe av med bloggingen og musikken når jeg vil være for meg selv ettersom ting noen ganger ikke er like lett og man trenger tid for seg selv :)


Ommøbleringen

Vedbæring var gøy jobb i to dager før vi var ferdige,men vi skal jo ha hest og da måtte vi bære ut veden og legge den en annen plass for å kunne begynne ute i stallen å få den i orden, nytt gulv og det som følger med..Glemte å ta bilder fra vi begynte,men det så sånn ca. slik ut før også bare at det var litt mer ved..etter bilder kommer etterhvert :)Hva synes dere?

-Iselin

  

 

Høsten melder sin ankomst med stormskritt

Hallo dere :)

 

Her går det enda i besøk og reisedagen nærmer seg med stormskritt, må jo bare pakke litt så er vi om noen dager på farten noe jeg har sett veldig frem til i flere uker,haha. Men midt oppi det hele så er det jo noe jeg ikke gleder meg noe til og det er jo det vi drar ned for, nemlig Rettssaken...de siste ukene har tankene vært mye der og jeg har rett og slett nesten gitt opp hele livet, føler meg virkelig ikke bra og er helt bombesikker på at det er for at jeg har gruet meg så..men nok om det det går nok fint i og med at jeg har så mange rundt meg som støtter meg..

Men det mest positive med alt er jo at jeg snart skal begynne på skolen igjen noe som er gull, jeg har gått å ventet fra vi var ferdig på skolen(nærmest) så det tyder vel bare på at jeg gleder meg til å komme i et nytt miljø og bli kjent med nye mennesker jeg skal være med om dagene selv om det blir mange jeg kjenner fra før av så blir dette en ny start og et nytt kapittel som jeg er sikker på at jeg blir å trives godt i. Men aller først skal jeg igjennom masse drit,men etterpå skal jeg oppfylle drømmen min og fortsette livet mitt og få det tilbake, nå har det stått nok på vent og jeg vil ha det tilbake så jeg kan begynne å tenke mer på det mer positive og det som gjør meg godt. Men nå skal jeg rydde litt i papirer og sånn og etterpå skal vi dra opp til lavvoen og grille så det blir nok kos :) Bilder kommer ;)

-Gleder du deg til skolen begynner?

-Iselin

Summer night

Hei dere og god kveld :)

 

Tenkte bare å vise dere noen bilder jeg tok for ett par dager siden :) Jeg har helt glemt å vise dere disse bildene fordi jeg har hatt det veldig travelt og nå har vi besøk av barna til fostermoren min så da er det lite tid å blogge, men jeg tok meg tid til det akkurat nå siden vi har vært sammen hele dagen :) 

Har DU vært å tatt noen bilder av midnattsola? hva synes dere?

Vi blogges!

-Iselin

Prosjekt-Stall

Hei dere og god Onsdag :) 

 

Tenk at nå er det ikke mange uker i gjen til man begynner på vidregående og et nytt eventyr begynner, men først har vi et prosjekt vi må fullføre, vi skal nemlig få oss hester og da holder vi på å bygge plass til de og det er jo veldig koselig da synes jeg :) Vi skal på ferie om 2 uker så blir ikke hest før etter ferien, men er alltid godt å få alt ferdig og at alt er klart for å ta i mot noe som skal være gården og som skal ta hensyn til. Dette har vi snakket om en god stund og vi har kommet fram til at vi blir å oppfylle drømmen vår! :) Men nå skal dere få se hva vi har gjort til nå :) Har gjort masse mer nå, som jeg skal komme med senere, men akkurat nå så har jeg liten tid til det i og med at vi må ordne ferdig og jeg blir opptatt en bit av dagen idag ;) Men her er noen bilder så får dere mer oppdatering etter hvert :)

Glemte å ta før bilder da det var helt stappa med ved her, men så iallefall sånn ut etter litt jobbing :) 


Og slik ser vedrommet ut etter at vi flyttet det fra der stallen skal være til her det bare har vært et oppbevaringsrom :) Ble veldig fornøyd med resultatet etter mange timers arbeid på både lørdag, mandag og tirsdag :) Men nå skal jeg skifte til arbeidsklær så skal jeg begynne å rydde litt ute til der utstyrsrommet skal være :) 

-Har du et oppussingsprosjekt på gang? fortell! :)

-Iselin