Snart helg i gjen da

Hei dere og god Onsdagsmorgen!

 

Så var det jammen med bare to dager til helg å jeg sitter da i skrivende stund å spiser frokost å blogger :) Jeg fikk ikke sove så jeg sto opp halv seks, kanskje litt tidlig men, ja som sagt jeg fikk ikke sove så gikk ned å dusjet, ryddet litt på kjøkkenet, laget lunsj og frokost så er jeg snart klar for å starte dagen ordentlig, blir nok en bra dag med mye som skjer hele tiden. Først drar jeg på skolen så drar vi til en forestilling i Svolvær som varer fra fjerde time å helt til klokken 2, skal til psykologen min klokken 2 og i bursdag på ettermiddagen :)

 

Ellers så startet morgenen for meg sånn i fem tiden men, sto ikke opp før halv seks. Er skikkelig irriterende å våkne å ikke få sove igjen når du vil sove..men, sånn er det nå bare så får vi håpe natta i natt blir bedre ;) Når det er sagt så skal jeg nå spise ferdig før jeg går å sminker meg og ordner håret og sånne ting så vi blogges senere ;)

-Iselin

Kakebaking hele dagen

Hei og god kveld!

 

Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde opp etter mange timer på kjøkkenet idag. Jeg baket sammen med Andrea først men, så dro ho hjem så fortsatte jeg men, det ble dessverre ingen gode muffins så blei i søppla denne gang..litt bortkastet tid men, sånn går det noen ganger å ingen grunn til å henge med leppa for neste gang får jeg det til :) Ellers så ble gulrotkaka veldig god med en kjempe søt men, god glasur med litt sitronskall i  :) Tenkte jeg kunne ta med kaken imorgen når vi skal til søsteren min i selskap siden de oreouglecupcakesene ble helt på tryne, men som jeg er bestemt på å få til en eller annen gang igjen.  


Slik skulle de se ut men, det ble dessverre ikke sånn så får prøve neste gang da :) 

Men, nok om det vi blogges!

-Hva har du gjort idag?

-Iselin

Kos på en Tirsdag

Hei dere :)

 

Nå sitter jeg og Andrea å bare venter på at Gulerotkaka skal bli ferdig. Vi ble ferdig tidlig i dag fordi en av lærerene på skolen vår er gått bort. Senere skal vi lage pizzasnurrer siden fostermoren min skal på senvakt. 

 



Senere blir det som sagt pizzasnurrer og jeg gleder meg masse til det,er sykt lenge siden jeg har laget pizzasnurrer og er jo helt perfekt til å ha med til lunsj på skolen eller til middag som vi da skal ha de til :) Vi blogges! :)

-Iselin

Joggeturen

God kveld dere :)

 

litt av en joggetur må jeg si, var veldig ferdig når jeg kom inn døra kan man si men, det beviser vel bare at jeg har jobbet hardt og det skal jeg fortsette med så er jeg nok snart på den bedre siden der kondisen er mye bedre og gymmen går som en lek,haha. Jeg jogget i Kabelvågmarka som da er rett ved siden av skolen jeg går på og ett stykke fra der jeg bor, men gikk fint å jogge helt opp dit uten å stoppe tilogmed :) 


Mørkt å trasig  men, var veldig deilig å bare stå å nyte synet av naturen nå om høsten er naturen ekstra fin så det var fint å bare stå der helt alene uten et menneske som gikk forbi.



Da jeg kom hjem i gjen gikk jeg oppførr huset å måtte bare ta dette bilde å det ble jo så fint da :) 


Ferdig med treningen for idag, svett og fornøyd med dagens joggings :)



Ønsker dere en fin Mandagskveld videre :) Jeg må en tur på butikken før jeg tar kveld ;) 

-Iselin

 

Et slit

Hei dere :)

 

Så var leksene ferdig gjort å her sitter jeg da å aner ikke om jeg skal dra meg selv ut på en joggetur siden det er år og dager siden sist,haha...har faktisk ikke jogget siden dagen før konfirmasjon og det var i mai så er vel bare å dra seg selv med eller hva?

Bilderesultat for Trening

 

Jeg kjenner jeg er lei av å ikke trene å bare sitte inne men, så var spørsmålet gidder jeg virkelig å dra meg selv med på en joggetur i regnværet eller skal jeg tenke at om jeg tar meg en joggetur nå så kan jeg sitte etterpå velfortjent med bloggen og si til meg selv at "Idag har jeg gjort en bra ting, som å presse meg selv ut selvom det regner".

Jeg tror det kan være lurt noen ganger å presse seg selv litt til det ytterste men, jeg er ikke sånn og det er egentlig litt dumt synes jeg. Om det er noen som er enig i det og kjenner seg i gjen kan dere være så snill å tykke på like knappen nederst i innlegget? Nå må jeg vel få på meg treningsklærne å ta meg en tur så blogges vi senere så forteller jeg hvordan det gikk ;) 

-Har du det slik noen ganger der du er skikkelig lat og ikke orker å pushe deg selv litt? 

-Iselin

Mandags morgen min

Hei dere og riktig god morgen fra Kabelvåg! :)

 

Nå tenkte jeg å skrive litt før jeg drar på skolen å starter dagen, jeg og Andrea var å tok noen bilder i går som jeg ikke fikk visst siden jeg dro rett til Andrea. Vi hadde en rapport i Naturfag vi måtte skrive så da ble ho med meg hjem igjen(overnattet her i fra fredag til lørdag så var stortsett bare her) så vi kunne gjøre rapporten sammen så vi kunne hjelpe hverandre om det trengtes :) Rapporten tok tid kan man si men, vi fikk den ferdig og Andrea dro jeg for når vi var ferdige var klokken akkurat passert ti og vi skulle jo spise kveldsmat og så da gjorde vi det før ho dro hjem :) Kokt egg og kakao sto på menyen og min snille og gode fostermor orket å stå å lage dette sent på kvelden til oss det synes jeg var veldig snilt da :)

Men, nok om det her er bildene fra i går på moloen faktisk :)

 


Veldig kaldt så prøvde å få tatt bildene litt fort,haha.

 

Nå må jeg gå så vi får snakkes ;) Håper dere likte bildene :)

-Iselin

Lørdagens spontantinnkjøp!

Hei dere og god Søndag!

 

Sitter nå sammen med Andrea å en hel haug med besøk men, blogging må til for det om man har besøk å egentlig ikke har tid. Men, siden jeg ikke fikk tid i går så sa jeg at det kommer innlegg idag og her er det da :)

 


Denne søte heste puten jeg bare måtte ha, fra Nille :)


Denne puten kjøpte jeg på Kid :)


Elsker bare denne rosa fargen og måtte selvfølgelig ha den da :) Er forresten  fra Cubus :)


Søppelbøtte kjøpt på Europris

 

Håper dere likte innkjøpene så blogges vi senere :)

-Iselin

Lørdagen min

Hei og god kveld!

 

Tenkte jeg skulle dra en tur innom for å vise dere dagens outfits som ble tatt ute for en gang skyld og faktisk i byen :)

 


Jakke fra Stormberg


Bukse fra Utro og sko fra merket Convers :)

 

Ellers så blir dagens innkjøp å komme ut på bloggen i morgen siden jeg ikke gidder å ta bilder av innkjøpene nå siden jeg har overnattingsbesøk av Andrea ;) 


Kjempe god Eplekake som ble bakt av fostermoren min idag :) Og appelsinis med sjokoladebiter :)


 


Min fine bestevenn :)

 

Nå skal jeg og Andrea fortsette å kose oss med å snakke om alt å ingenting å spise godteri :) 

-Iselin

Shopping snart

Hei og god Lørdag alle!

 

Nå sitter jeg å bare å svarer på kommentarer og hører på musikk og venter på at Andrea skal komme så vi kan ta bussen til byen :) Senere idag skal jeg dra til søsteren min som sagt i tidligere innlegg og da blir det en overraskelse på bloggen etterpå ;) Nå kjenner jeg at jeg gleder meg kjempe masse til shopping og det er jo alltid så koselig når man drar med venninner og idag blir det med shopping med Andrea :) Blir innkjøpsinnlegg senere så er bare å glede seg, for kan hende jeg kommer hjem med mye fint :)Men, vi blogges! :)

-Iselin

 

Planer for helga

Hei dere :)

 

Nå har jeg nesten nettopp satt meg ned for å blogge litt til dere og få litt helgfølelse kanskje. Tenkte kanskje det hadde vært gøy å høre min helgeplaner så her er de da :)

Fredag (Idag):

Bare slappe av å kanskje gjøre rapporten ferdig i Naturfag, høre på musikk å kanskje se en film og rydde litt :) Og noe jeg ikke har gjort på lang tid, trening! :)

Lørdag:

Dra til Svolvær sammen med Andrea for å gjøre noen ærender, slappe av,dra på besøk til søsteren min Lissi for å gjøre noe (kommer på bloggen iløpet av morgendagen :) 

Søndag:

Vet enda ikke men, blir vel avslapping å litt jobbing med bloggen og K&H-framlegg så det er i boks ;) 

-Hva skal du i helga?

-Iselin

 

 

igår

Hei dere og god morgen :)

 

I går ble det sen kveld på meg siden jeg måtte hjelpe en venninne med å få skrevet ut noe men, som visste seg å ta en evighet og derfor kom jeg meg ikke i seng før klokken nesten var 11. Jeg hadde store planer om å legge meg litt tidlig men, sånn gikk det nok ikke, først var jeg på besøk så dro jeg derifra i halv ni tiden så for så å dra på butikken. Derifra så snakket jeg med pappa som det var en stund siden jeg hadde snakket med og etter å ha snakket med han i kanskje en halv time så kom venninna mi(Andrea) for å få hjelp til å skrive ut noe til tysken :) Klokken ble halv ti, ti og nesten elleve før vi ga opp og ho dro hjem og jeg gjorde meg klar for kvelden. 

Ellers så skal jeg begynne snart med de takkekortene fra konfirmasjon så derfor måtte jeg en tur på besøk til noen som kanskje kunne hjelpe men, det visste seg at det var det ikke. Men, jeg kommer tilbake til takkekortene litt senere så blogges vi for nå er jeg egentlig midt i frokosten så ja vi blogges :)

-Iselin

Sykefravær

Hei dere og god Onsdags ettermiddag!

 

Nå sitter jeg her da alene mens, fostermoren min er på jobb. Som overskriften sier så har det vært en lang pause fra bloggen og det er rett og slett fordi jeg har vært syk..sist jeg blogget sa jeg jo at jeg var dårlig i formen men, det utviklet seg til å bli verre så da ble jeg liggende syk hele helga som var og mer til, dårlig i formen på mandagen og i går begynte det heldigvis å bedre seg. Men, er ikke helt 100% enda så da får vi bare håpe det gir seg snart med forkjølelse og sånn.

Når det er sagt så skal jeg prøve mitt beste på å være til stede på bloggen framover så jeg ikke mister så mye. Jeg kan jo fortelle at det har skjedd mye siden sist jeg var innom her. Jeg har endelig tatt til meg mot til å faktisk gjøre noe med, tankene mine. som mange av dere har fått med dere så har jeg ikke hatt det så greit det siste året, de to siste faktisk så da har jeg begynt å gå til psykolog to ganger i uken, i såfall foreløpig. Dette hjelper da selvfølgelig men, kan mange ganger bli litt for mye. 


Mange har nok hørt om denne trekanten, der fysiske behov er nederst på listen men, som faktisk er veldig viktig.Er ikke det at ingen av de andre er viktig men, denne er veldig veldig viktig for at du skal kunne føle deg trygg, sikker på deg selv og om du har problemer så er det fint å få orden på de problemene tidlig.



Jeg kjenner meg så godt i gjen i dette fordi jeg nettopp står i  dette selv og det er både tøft og veldig sårt å gå igjennom en slik periode der det faktisk kan gå så langt at du tenker på å ende livet her og nå. Det er mange med disse problemene men, som ikke får hjelp i tide og det forferdelige skjer. Jeg synes virkelig synd i disse menneskene og vil så gjerne hjelpe dem men, vet ikke hvordan. Derfor ber jeg dere alle som kan og vet om noen med slike problemer om å hjelpe dem å støtte dem..jeg har selv blitt sviktet og vet hvordan det føles så jeg ber dere..jeg har heldigvis kommet meg på bedringens vei der jeg som sagt går å snakker med en psykolog to ganger i uken. Dette vil jeg nok komme tilbake til litt senere..disse bildene er forresten hentet fra Google :)

-Hvordan går det med dere? Hva har du gjort i dag?

-Vi blogges! :)

-Iselin

Musikk er som terapi!

Hei dere og god kveld! :)

 

Dette innlegget er forhåndskrevet! :)

Musikk har lenge vært min bestevenn, den har hjulpet meg gjennom glede,sorg og med andre ord på mine nedturer og oppturer :) Musikk er noe jeg hører på døgne rundt, bortsett fra da jeg sover da og er på skolen de timene jeg er der, men ellers så er bestevenn min med meg gjennom hele resten av dagen helt til jeg tar kveld. Det høres kanskje rart ut at jeg har musikk som min bestevenn men, når det skal sies så har jeg aldri stått her idag om jeg ikke har hatt noe til å hjelpe meg til å tenke på noe annet enn det vonde.

Når jeg for eksempel bodde i beredskapshjem i Lyngen så var musikk veldig hjelpende og fikk meg til å tenke at dette går nok bra og det gjorde å, takket være musikken og de jeg hadde rundt meg som hjalp meg og støttet meg igjennom tykt og tynt. Musikk er noe jeg bare elsker og er det noe jeg er veldig glad for er det å finne nye sanger som jeg hører på til jeg er så lei at jeg ikke orker mer,haha. Her er noen av de sangene jeg hører mest på :)

 

https://open.spotify.com/user/olauganita/playlist/2Tap7CznT8pxrjKp2AgJMN

De er så søte, Marcus og Martinus <3

https://open.spotify.com/user/spotify_norway_/playlist/71NZ6p7htSjjS4vW08odE8

Er egentlig ikke en spilleliste jeg hører så mye på men, om jeg skal slappe av så setter jeg på denne men, så var spørsmålet når slapper jeg av?haha.

https://open.spotify.com/user/spotify_norway_/playlist/6SysPjE53upSMe8haPp23Q

Perfekt til trening, nå har jeg ikke trenet så mye i det siste men, skal vel begynne snart ;)

 

Har flere på telefon så om dere vil følge meg så er det bare å gjøre det :) Jeg heter Iselin Hansen :) Der finner dere flere spillelister som ikke ble nevnt her ;) 

-Hvilken sanger er dine favoritter?

-Iselin

 

 

syk

Hei dere og god Onsdag!

 

De siste dagene har jeg vært dårlig i formen så da har det ikke blitt prioritert noe blogg dessverre :/ men, er tilbake sånn halv frisk, har presset meg gjennom dagene fra mandag til i dag så får vi se morgendagen hvordan den blir :) De siste dagene har jeg ikke gjort så mye annet enn skolearbeid og i går når jeg faktisk hadde planer om å prøve å blogge så ble det heller barnevaktsitting, å skal love dere det ikke var en liten stund for jeg kom nemlig ikke hjem før klokken nesten var 23,haha. Etter at jeg hadde kommet hjem gikk jeg selvfølgelig bare å la meg for jeg var utslitt, sovnet nesten på sofaen der jeg og venninna mi(andrea) satt barnevakt,haha. 

Ellers så har jeg ikke gjort så mye annet enn å ha gjort lekser og nå tenkte jeg å dra en tur på besøk :) Så blogges vi senere :)

-Iselin

24 timer og litt mer

Hei der og god kveld! 

 

Nå sitter jeg her da etter å ha vært barnevakt fra sju i går kveld til tolv i formiddag. Jeg er helt utslitt men, å være tante er en jobb det også men klager ikke er veldig takknemlig for at jeg får lov å være tante til den lille sjarmøren :) Til nå har jeg bare sittet å sett på tv og laget noe å spise så skal jeg vel øve litt til prøven jeg har om to dager så det blir bra resultat og gjøre klart til morgendagen :) 


Gårsdagen var egentlig ganske grei bortsett fra at det var litt kjedelig å sitte alene men, hadde jo tv jeg kunne se på å bloggen men, den ble dessverre oppdatert men, som blir oppdatert nå i stedet ;)


Denne var min søster og en venn å hentet helt oppi Alta :) Er pappa sin men, søsteren min fikk lov å låne den siden begge jobber men, de bor hver for seg og har ungen hver sin uke. Fikk veldig lyst til å prøve den men, siden man må ha billappen på den så må jeg nok vente en stund,haha.

Men, vi blogges skal prøve å øve litt til Safaprøven og da skal jeg øve siden dette er en viktig prøve og siste året! 

-Har du sittet barnevakt i helga? Ønsker alle en fortsatt fin Søndag! :)

-Iselin

Snart klar for barnevaktsitting

Hei dere! :)

 

ja, som overskriften sier så er jeg snart klar for å sitte barnevakt, bortsett fra at det ikke er før sju haha. Dette har jeg holdt på med til nå 



Å bare for å oppsummere litt så har jeg altså hørt på musikk, tatt bilde av utsikten fra rommet mitt og spist yoghurt med banan,valnøtter og bixit havrekjeks siden det er det sunneste jeg kunne ha spist utav det vi har i skapet av mat,haha. Ellers så har jeg prøvd å strikke litt på det evig lange prosjektet mitt som da tilslutt skal bli ett lappetappet men, som jeg har brukt 3 Lange år på og enda er jeg ikke ferdig så har en jobb framover,haha.

I sta satt jeg å tenkte på om jeg skulle ta med meg pc-en for å blogge men, så kom jeg på at jeg kommer jo tilbake imorgen så da tenkte jeg å bare la den være hjemme så kan jeg jo blogge imorgen :) Men, kamera blir med selvfølgelig ;) Men, nå skal jeg bare slappe av å pakke litt siden jeg mest sannsynelig skal overnatte oppe hos søsteren min om det blir sent. 

-Iselin

Hard start

Hei og god Lørdag alle <3

 

Uff, ikke hver dag jeg velger å stå opp til å gjøre husarbeid tidlig (for meg er 10 tidlig på en lørdag) for så å fortsette med bretting og vasking av klær men, med en velfortjent pause etter en tur i dusjen og kaffe i koppen med Greys. Planene mine for resten av dagen er vel bare å slappe av å høre på musikk om jeg ikke finner ut at jeg drar en tur på besøk til Andrea ;) 


Slenger med dagens outfits! :)

 

Senere skal jeg jo også sitte barnevakt så da blir det nok litt blogging så jeg har noe å gjøre :) Søsteren min og en venn av søsteren min er nå i Alta for å hente en firehjuling så da blir jeg å sitte barnevakt fra i sju tiden og utover :)

Igår så var vi jo i bursdagsselskap å det var veldig koselig da fordi jeg og søsteren min hadde laget kake(gulerotkake og den var tydeligvis veldig populær,haha) så var veldig koselig å kunne gjøre noe for andre også å ikke bare få andre til å gjøre noe for deg selv :) Ellers så var det en veldig fin dag igår der det ble litt kvalitetstid med min søster for en gang skyld siden begge har mye å holde på med for tiden, så var det veldig fint å kunne gjøre noe sammen :) Når det gjelder kaka så fikk jeg dessverre ikke tatt bilde av den før den ble pyntet siden det ble litt kaotisk før vi dro i selskap men, den var som sagt kjempe god og jeg lover at dere skal få bilde neste gang ;) Nå skal jeg gå å ta klærne ut av maskinen så vi blogges <3

-Hadde du en hard start på dagen din idag?

-Iselin

Fredag og helg

Hei dere og god morgen! :) 

 

Tror dette er min første tidlige oppdatering på veldig lenge,men idag hadde jeg faktisk litt tid tilovers etter å ha spist å laget lunsj i samme slengen. Om ikke så alt for lenge så er det siste innspurt før helg og fri så da er det bare å våkne skikkelig snart så det ikke blir slik som igår der jeg holdt på å sovne av å ha en og samme lærer nesten hele dagen,haha. Men, vi skal heldigvis ikke ha den samme læreren idag vi skal faktisk ikke ha denne læreren i det hele tatt. 

Etter at vi har tatt helg skal jeg dra opp til søsteren min, jeg var jo der i går siden jeg satt barnevakt for tanteungen min men, skal dit enda idag og imorgen for imorgen skal jeg også sitte barnevakt for tanteungen min når søsteren min og en annen skal dra helt til Alta(oppi finnmark for dere som ikke er så kjent på den kanten av landet) så da blir jeg sittende fra 7 på kvelden og utover :) Men, nå må jeg nok gå så vi blogges senere så skal dere få vite hvorfor jeg skulle være hos søsteren min idag etter skolen for det er nemlig noe gøy vi skal gjøre ;)

 

-Iselin

Fredag og helg

Hei dere og god morgen! :) 

 

Tror dette er min første tidlige oppdatering på veldig lenge,men idag hadde jeg faktisk litt tid tilovers etter å ha spist å laget lunsj i samme slengen. Om ikke så alt for lenge så er det siste innspurt før helg og fri så da er det bare å våkne skikkelig snart så det ikke blir slik som igår der jeg holdt på å sovne av å ha en og samme lærer nesten hele dagen,haha. Men, vi skal heldigvis ikke ha den samme læreren idag vi skal faktisk ikke ha denne læreren i det hele tatt. 

Etter at vi har tatt helg skal jeg dra opp til søsteren min, jeg var jo der i går siden jeg satt barnevakt for tanteungen min men, skal dit enda idag og imorgen for imorgen skal jeg også sitte barnevakt for tanteungen min når søsteren min og en annen skal dra helt til Alta(oppi finnmark for dere som ikke er så kjent på den kanten av landet) så da blir jeg sittende fra 7 på kvelden og utover :) Men, nå må jeg nok gå så vi blogges senere så skal dere få vite hvorfor jeg skulle være hos søsteren min idag etter skolen for det er nemlig noe gøy vi skal gjøre ;)

 

-Iselin

Dagen min idag

Hei dere :)

 

Vet det blir en del sene oppdateringer men, det har vært en del travle dager denne uken og forsåvidt uka som var. Men, med en gang jeg kom hjem satt barnevernet å ventet på meg siden vi skulle ha ett møte idag, siden vi ikke har møttes på lenge hadde vi en liten oppdatering idag om hvordan jeg har hatt det i det siste. Etterfulgt av det så spiste vi middag og jeg gjorde lekser etter at jeg hadde ryddet opp. Så skulle jeg sette meg ned for å slappe litt av for en gang skyld men, da ringte telefon og jeg hopper opp for å ta den. Det viser seg å være en venninne som lurer på når jeg har bursdag siden ho har en oversiktsbok som ho skriver bursdager og andre ting ho skal gjøre :) 

Etter å ha sittet en stund å tenkt på hva jeg kan blogge om kommer fostermoren min hjem fra tromming. Jeg finner straks på at jeg kan jo si litt om morgendagen og hva jeg dagens kvelds er :)


Mmm


 

Imorgen først på dagen skal vi ta dtp-IPV-vaksinen som da er en vaksine som er mot difteri, stivkrampe,kikhoste og polio og som da alle (isåfall de fleste av oss) tok i 2.klassen og som da er en oppfriskningsdose som skal hindre disse sykdommene til å utvikle seg.

Ellers så blir det øving til Safaprøve og jobbing med RLE- prosjekt om filosofen Immanuel Kant som da er en tysk filosof som levde på 1700-tallet. Så blir det barnevaktsitting fra klokken 4 til 8 i morgen ettermiddag så da blir det litt tid med lillegull igjen <3 Så har jeg vært så heldig å få spørsmål om å sitte barnevakt på lørdagen også og det ville jeg så klart, hva er vel bedre enn tantekos? <3 Hva har du gjort idag?

-Iselin

Dagens middag

Hei der og god kveld! :)

 

Tenkte jeg skulle ha ett innlegg om hva jeg spiste til middag idag,haha. Jeg ble selvfølgelig alene hjemme så da ble det dette til middag idag :)


Ingredienser:

1/2 løk (du kan selvfølgelig ha en hel om du vil det da)

Litt paprika ikke så mye men, du kan selvfølgelig ha så mye du vil ha i.

3-4 skiver med skinke

2egg

Så visper du bare alt sammen før du heler det i stekepannen og venter ett par minutter :)

 

-Hva spiste du til middag idag?

-Iselin

Været idag

Hei dere og god kveld!

 

Haha, fant ingenting å blogge om så måtte spørre fostermoren min, det første og beste ho fant var været når jeg sa at ho bare skulle finne på noe etter som ho egentlig ikke hadde noe på lager,haha var jo litt gøy da. Men, været er veldig gøy da for du kan ha alle fire årstidene på en dag og det har skjedd meg og det var ikke noe hyggelig å få vinter før vinteren egentlig skulle komme. Men, sånn er bare den saken. Tenkte kanskje jeg kunne snakke litt om en spesiell årstid som er veldig fin og som nærmer seg med stormskritt nemlig Vinteren :) Vinteren får meg til å minne meg om Jul,Påske, Nyttårsaften å ett nytt år selvfølgelig å god mat og drikke!!!


Mimrer tilbake til koselige julekvelder der man bare satt å så på tv gjerne en film og noe godt å drikke og noe snacks! :)

 

Men, så får det meg også til å minne om kulde og mindre hyggelige ting som snøstorm og sånne ting. Men, okei skal ikke rote meg så alt for langt bort over til overskriften og meningen med dette innlegget var vel det at været i dag fikk meg til å minne meg selv på at sommeren ikke er her lengere å høsten har kommet for fullt. Det får meg til å tenke på alle de sene og mørke kveldene og den kalde luften og ikke minst de kveldene der du bare kan sitte inne å kose deg med noe varmt i koppen og en film mens vinden uler utenfor. Er det noen andre som mimrer tilbake til Jul eller andre høytider og årstider?

-Iselin

Oslo-Innkjøp

Hei og god ettermiddag/kveld!

 

Tenkte jeg skulle vise dere innkjøpene fra Oslo nå siden det er noen dager siden jeg kom hjem nå :) I skrivende stund sitter jeg å er snart klar for senga etter en lang og tung dag med mye motgang. Dette innlegget er da forhåndskrevet så jeg skulle slippe å gjøre det nå :) Men okei her er innkjøpene :)


Gode deilige sokker du kan kose deg i når du plutselig finner ut at du har lyst til å ha en kosekveld med noen venner eller bare med deg selv og en film :) Eller så kan du selvfølgelig bruke disse til hverdags på skolen eller hjemme :) Disse deilige sokkeren ble med meg hjem fra Cubus.


Elsker slike så var det tilogmed 3 for 2 så da tok jeg tre og betalte for 2 og det er ingenting som er bedre enn ett slikt tilbud :) Kjøpte disse på Cubus :)


En flott cardigan fra H&m som bare måtte bli med meg hjem men, som resulterte i at jeg ble fri for penger å måtte få tilsendt litt mer,haha.


Disse tre dekslene måtte bare bli med meg hjem, det i midten er kjøpt på Gina Tricot og de to andre er kjøpt på h&m :)


Disse ble jeg bare helt forelsket i så de ble med meg hjem fra Gina Tricot :)


Denne buksen ble med meg hjem fra Utro og blir senere til å komme som outfits ;)


Skjerfet ble med meg hjem fra Gina Tricot :)


Siden det regnet en del da jeg var i Oslo så kjøpte jeg denne siden været i Lofoten også er veldig regnfylt. 

 

Det som ikke ble med kommer senere så håper jeg dere likte innlegget og ikke minst innkjøpene :)

-Iselin

Del 2 av Klasseturen

Hei og god kveld!

 

Litt sen oppdatering som alltid men, skal prøve å oppdatere dere litt tidligere imorgen :) Jeg har vært på besøk nesten hele dagen så det er grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert dere idag. Men, okei her er del 2 av klasseturen:

Dag3:

Dagen var endelig kommet til at vi forhåpentligvis skulle få møte noen politikere eller statsministeren men, det gjorde vi dessverre ikke men vi møtte Trine Skei Grande som da er en norsk Venstre politiker noe som sikkert mange synes var fint :) Ellers så fikk vi være med på valg og ett spill som da heter 2050 noe som var kjempe gøy :) Her er litt bilder

 


Jeg var på blått lag  og vi vant nesten!

 

Etter noen timer på Stortinget dro vi for å spise lunsj før vi tok denne båten over til Bygdøy for å dra på en rekke museum :)

Fram skipet

Noen som har sett filmen? 


Måtte jo ta ett bilde men ble jo ikke verdens fineste da,haha.

Herregud trodde først dette var ett ekte menneske,haha. Om jeg hadde vært skikkelig dum tror jeg faktisk at jeg hadde begynt å snakke til denne figuren...haha, føler meg skikkelig rar.


Etter at vi var ferdige på Kontiki museum og Norsk folkemuseum dro vi hit med buss som da tok ti minutter. Dette er da Vikingmuseum!


Ikke verdens fineste bilde menmen, det får gå for denne gang.



Så skulle vi egentlig på kino denne dagen men vi dro heller dagen før fordi det ble endringer i planene.



Filmen vi så het Bølgen og varte i en time eller noe sånt så vi var ferdig å se film i elleve tiden så da dro vi bare tilbake til hotellet for å ladde opp til neste og siste dag i Oslo i hvertfall for denne gang. 

 

Dag4:

Den siste dagen var egentlig ganske grei samtidig som det var veldig rart å tenke på at det hadde gått så fort, men vi hadde det kjempe fint der og jeg kommer ikke til å glemme denne turen med det første. 

For at vi ikke ble å dra på Reptilmuseet så sendte en av reiselederne en mail til 22.juli-senteret om vi kunne få lov å komme på besøk og det fikk vi så da ble det en liten tur dit før vi dro på siste shopping før vi dro mot flyplassen.


Var hjerteskjærende å se hvor masse blomster som faktisk ble lagt ned for de som mistet livet 22.07.11.




Synes dette var så stilig at jeg måtte ta bilde. Jeg har tenkt en del på denne hendelsen og det tror jeg mange har gjort/gjør og det er lov ;) 

-Sånn da håper jeg dere likte bildene av både del1 og 2 så blogges vi :) Skal lage innkjøpsinnlegg nå så det kommer ut imorgen ;)

-Iselin

 

 

 

Klasseturen Del 1

Hei dere og god Lørdag!

 

Nå tenkte jeg å skrive litt om Klasseturen jeg kom hjem fra på Torsdagskveld. Først å fremst vil jeg bare si at det var utrolig gøy å oppleve Stortinget, ikke at jeg er så veldig fan av politikken men synes det var gøy å kunne se Stortinget selv og gå i alle de rommene som man ellers bare ser på TV. Jeg tenker det ville være greit å ta to dager i slengen sånn at dag en og dag to blir i dette innlegget så får vi ta dag tre og fire i ett annet innlegg. Dette er bare fordi det ikke skal bli alt for mye :)

Dag1:

Klokken ringte hos meg klokken seks og jeg sto opp å ordnet kyllingsalat som jeg skulle ha med meg som lunsj,jeg stelte meg og gjorde alt jeg skulle før jeg tilslutt klarte å komme meg bort til torget der vi skulle møttes for å ta buss til flyplassen Evenes. Vi satt i buss i to timer før vi var framme, vi sjekket inn bagasjen og stilte oss i kø for sikkerhetskontroll...en time senere er vi i Oslo der vi finner bagasjen og tar flytoget inn til sentrum, der ifra går alle mann til hotellet som ligger 30-40 meter eller noe sånt fra togterminalen...etter mye venting så har alle fått rommene sine og alle er klar for Mega Zone noe som viser seg å være kjempe gøy :) Der etter var vi bare i butikken å så å mange shoppet sikkert, jeg shoppet ihvertfall første dagen og alle de andre også,haha.



Dag2: 

Dagen var endelig kommet der vi skulle få spise så mye sjokolade vi ville til vi ble så lei at vi spurte læreren om h*n ville ha resten,haha. Vi tok trikken opp/bort til Freialand der vi måtte stå en stund å vente før vi ble tatt inn.Vi fikk to guider en dame og en mann, vi ble delt inn i ener og toer grupper og begynte ferden som skulle vise seg å bli kjempe gøy. Etter at vi nærmet oss slutten fikk vi lov å dra i butikken dem hadde for å kjøpe sjokolade og dere kan jo tenke dere hvor billig det var, er det noen som kan tenke seg hva det kostet for en Nonstoppose? Etterfulgt av det sto Norsk teknisk museum for tur noe som sikkert høres veldig kjedelig ut men, som var veldig gøy :) Så var det Oslo by og middag etter dette :)


Sånn så frokosten vår ut hver dag, en flaske appelsinsaft og to brødskriver.



Dette er ett museum som viser hvordan ting var under og etter krigen og hvordan ting er idag. Det er foreksempel ikke slike sykebiler idag som det var for 50/70 år siden.

 

Men, nå tenker jeg at vi avslutter her så får dere bare glede dere til Del to av Klasseturen :) 

-Iselin