Alltid like koselig

God kveld :)

 

Tenkte jeg bare skulle fortelle litt om dagen i bursdag og min opplevelse med det. Idag har dagen vært veldig fin, jeg har hjulpet til med pynting av kaker og selv om det har vært litt surt vær og hodet ikke har vært helt med så har dagen vært veldig koselig noe jeg tror bursdagsbarnet også synes :) Jeg føler jeg har gjort noe godt for noen idag også, gjør jo sikkert det hver dag men når det gjelder bursdager så er jeg så redd for at det ikke blir vellykket og at person som har bursdag sitter igjen med en dårlig opplevelse..men nå er det jo sånn at idag var dagen bra og jeg som har vært med på å ordne til idag synes det var veldig koselig å treffe mange mennesker for å bare snakke om alt mulig rart til å bli bedre kjent med dem noe jeg liker! :) Kjenner jeg gleder meg til jeg selv har bursdag, er så koselig å ha bursdag for da får du så mye godhet fra alle kanter og ikke minst så kan du spise så mye kake du bare orker,haha.Mitt fine gull som jeg er så heldig å få lov til å ta ansvar for <3 Trente på å ta av og på dekken og sal i går :)

 

Jeg avsluttet dagen med å ta inn hestene for kvelden sammen med fostersøsteren min der vi stelte dem før det var natt for dem også, og det er alltid like koselig, akkurat som bursdager :) Håper neste bursdag blir like gøy og koselig som denne både barnas og andre sin bursdag :) Men nå skal jeg gå å dusje for i morgen så venter en ny og spennende dag og min første dag i praksis :) Natta dere <3

-Har du gode opplevelser med bursdager? Fortell gjerne :)

-Iselin

 

 

Praksisplass

Hei dere :)

 

Midt under bursdagsfeiringen av bursdagsbarnet så ringer telefon, jeg går ut av stua..det er læreren min som ringer og forteller at hun har snakket med sjefen på sykehjemmet jeg skal jobbe på.Hun spør om det er greit om jeg begynner i morgen og det er jo helt greit, har jo bare gått å ventet på å få begynne å jobbe! Dette er da bare mandager siden vi denne uken som kommer skal begynne å jobbe i praksis på en arbeidsplass vi selv velger, og som vi skal jobbe på hele dette skoleåret. Så dette gleder jeg meg masse til og kan nesten ikke vente til i morgen med å begynne, dette er veldig nytt og spennende men blir nok veldig fint å kunne se hvordan arbeidslivet går ut på og hvordan mennesker kan leve på forskjellige måter. Så dette blir nok gøy og blir nok en fin tid fram i gjennom. Men om et kvarter sånn ca. så skal jeg og min eldste fostersøster gå ut å ta hestene inn for natten så vi får blogges litt senere :) 

-Har du noe spennende på gang?

-Iselin

 

Hår og sminke-Bursdag

Hei :) 

 

Nå er det ikke lenge igjen til gjestene kommer og jeg holder på å ordne håret, idag tenkte jeg å ha en donut siden jeg synes det passet så fint til kjolen jeg skal ha på meg :) Kjolen jeg skal ha på meg i dag er denne:

 Bilde er fra nyttårsaften i fjor da jeg var sammen med min mamma og mine tre søstre :)

Hår:Sånn da er jeg klar for bursdagsfeiring av minste gull som fyller 8 år i dag :) Kommer med flere oppdateringer senere ;)

-Hva synes du?

-Iselin

 

Hekta på denne sangen

James Blunt: Always Hate Me

Herregud for en nydelig sang <3 hørte på denne for første gang i dag og har siden da hørt på den hele dagen, jeg synes den har så fin melodi og rytme. Noen flere som har hørt den og bare elsker den? 

-Iselin

Endelig er stallen ferdig

Hei på dere :)

 

Nå er det jammen med en stund siden jeg har vært her inne,haha neida men må nok bli litt flinkere til oppdatering ;) Idag har dagen gått i ett fra jeg sto opp halv sju(vel og merke) til nå da jeg gikk opp for å prøve å finne roen litt etter en lang og slitsom dag med mye å gjøre. Men midt oppi alt styret med alt som har stått på planen idag så har jeg og den yngste i huset funnet tid til å se litt videoer og bare ha litt tid sammen, for i morgen har hun faktisk bursdag og fyller hele 8 år så da tenkte jeg at det hadde vært kjekt med litt tid sammen før alt styret i morgen da,haha. Når det gjelder morgendagen så tenkte jeg at da skulle jeg prøve å få inn et innlegg eller to i løpet av dagen, feiringen blir ikke før i 4 tiden, men uansett :) Her er noen bilder fra dagen idagSiden det var en stund siden sist vask så ble det vasking av rommet noe som bare er utrolig deilig da, nå når jeg legger meg etter å ha tatt en dusj blir jeg nok å sove godt og lenge til imorgen..eller blir nok ikke så lenge i og med at det blir tidlig opp imorgen for å slippe hestene ut..men kos å få med seg dagen og da, så får man jo skikkelig trim om morgenen når forskjellige ting må gjøres i stallen som ikke gjøres av seg selv. Sånn som i dag da vi hadde tatt ut hestene så møkket jeg og min andre fostersøster, vi tok hver vår boks og fikk det unnagjort så vi slapp å gjøre det rett før kvelden..og siden hestene hadde stått en annen plass før og stokkene til strømgjerde sto igjen så måtte jo jeg springe å ta de og rydde de inn for vinteren. Men nok om det, her er resultatet av hvordan stallen ble til slutt :) Ikke helt ferdig med veggen som dere ser, men vi skal male den ferdig snart :) Ellers så må jeg si meg veldig fornøyd med både båsene og alt som har kommet på plass :) Og sist men ikke minst det nydelig taket som hestene kan stå under om det regner og sånn, er veldig fornøyd med en slik løsning og det er jo mye bedre enn det var, var ingen tak der før heller så nå er det jo mye bedre :) Dette er forresten den gamle møkkkjelleren som nå blir brukt som stall :)Gårdens hund ville så gjerne være med på bilde så her er han da, Sofus heter han :) Nå skal jeg hoppe i dusjen så blogges vi folkens! :)

-Iselin

 

Livet er travelt

Hei dere :) 

 

Hvordan går det med dere da? Her er det mye skole og innleveringer her og der, masse heste-kos og trøtte dager...nå er det i morgen fredag og gud hvor fort ukene og dagene går. Nå har vi snart gått på skolen i 5 uker og høstferien begynner å nærme seg med stormskritt, før man vet ordet av det så har man plutselig ferie og fri en liten stund før det er på an igjen. Men det som er bra er jo at når jeg kommer hjem så har jeg jo hestene når jeg er ferdig med det jeg må gjøre av lekser og sånn, og de er jo bare så søte..smelt! Bilder kommer litt senere ;) Nå skal jeg fortsette der jeg slapp så blogges vi :)

-Iselin

Kaosmorgen

Hallo der :) 

 

Nå har dagen nesten gått gitt og jeg sitter her og har akkurat støvsuget litt etter katten min som var inne på rommet mitt, men som nå er sluppet ut i det fri for første gang siden hun kom til oss for to uker siden :) Hun synes det var veldig stas å få komme ut helt ordentlig istedenfor for å sitte å se ut av vinduet,haha. Har vært mye gøy å se på når det gjelder Nikita som hun da heter og kan ikke si jeg har kjedet meg med alle de morsomme tingene hun gjør hun er bare rett og slett helt fantastisk,gullskatten min <3 Men nok om det nå tenkte jeg å snakke om dagen idag :) Først tidlig på morgenen ble jeg vekt av hunden som kom inn på rommet, men var ikke stille for å si det sånn..det var rett og slett øredøvende, både katten og røykvarsleren lagde lyd, katten lagde lyd fordi hunden var der og røykvarsleren vet jeg ikke hvorfor hylte. Og ikke nok med det,men klokken var bare 06:40 og jeg var overhode ikke klar til å starte noe dag riktig enda så ble noen timer til før jeg sto opp..

Litt senere sto jeg opp og gikk ned for å dusje og egentlig spise, men fikk ikke tid til det for da jeg egentlig hadde planlagt å sminke meg først for så å spise så dro vi etter at jeg hadde sminket meg for da var klokken så mye at vi bare måtte dra. Men koselig var det iallefall å være sammen med mamma og lillesøsteren min selv om lillesøsteren min heller ville dra på besøk til venninnen sin, men koselig likevel :) Gleder meg bare masse til neste gang :) 

-Iselin

 

 

Møte med mamma imorgen

Hei dere :)

Imorgen blir en spennende dag for da skal jeg få møte mamma og lillesøsteren min igjen :) Det kan hende jeg stikker en liten tur innom her før jeg drar i morgen,men er ikke sikkert jeg får tid vi får se :) Nå sitter jeg for øyeblikket å snakker med en venninne på skype og skal snart sove,men først tenkte jeg å oppdatere dere litt om morgendagen :) Jeg blir å dra i sånn tolv tiden så er borte halve dagen,men dere kan fortsatt bli med meg og se hvordan dagen min blir med å følge meg på SnapChat der jeg heter Iskrem00, om du ikke allerede følger meg på Instagram og Snap så gjerne gjør det nå :) Jo flere  jo bedre, er det ikke det de bruker å si? Heter forresten Iselin2000 på Insta :)

Ellers så fikk jeg vite at vi skal få hestene neste helg så neste helg så er vi hesteeiere og jeg skal endelig begynne livet som hestejente igjen, ikke fulltid for det har jeg ikke tid til,men sånn delvis når jeg har tid og ikke har skolearbeid :) Jeg gleder meg veldig til å få hestene, var oppe i går etter at jeg var ferdig med det trafikale grunnkurset,hos hestene som snart blir våre hester.Jeg kan ikke si meg mer enig i at de var midt i blinken for oss, selv om de bare er to år så blir det mye glede etterhvert som tiden går og tiden går kjempe fort så før man vet ordet av det så er hestene gamle nok til å ries inn og salen er tilvendt og alt så er bare å vente i spenning nå! :) Jeg gleder meg veldig til å få litt mer liv på gården å ha noe å henge fingrene i når ting blir litt vanskelig, dette er nok veldig god terapi som jeg tidligere har nevnt på bloggen. Men vi kan komme tilbake til det litt senere skal gå å sove nå så natta alle sammen :)

-Iselin

 

 

Miss this girl


Ho bakerste er venninnen min og jeg er ho fremste <3 Savner denne fantastiske jenta noe sykt! <3 

-Har du noen du savner veldig?

-Iselin