Året som er gått Del2

Hei dere :)

 

Sen oppdatering men, sto opp halv to idag siden jeg var så lenge oppe i går, la meg 4 etter å ha pakket litt og blogget. Men gjestene er ikke kommet enda så blogger bare sånn i full fart før jeg nyter siste rest av 2015 :)

Juli:

På ferie i Verdal

 August:


Fjelltur etterfulgt av strandtur :)

 

En del av fjellturen der vi syklet fra Kabelvåg til Svolvær og til Linken der vi gikk opp :) 


På tur i fra Bodø etter kjeveortoped-besøk 


Bygging av ny vegg på hytta

<3

September:

Lillegutt fyller 2År

 


Oslo tur fra slutten av August til begynnelsen av September

 

Oktober:

 

 

November:

 

Desember:


Lillegull ser på tv mens tante pynter juletreet :)

 

-Håper alle får en fin feiring av det nye året, kos dere masse og ikke glem å vær snill med hverandre ;) 

-Godt nytt år til dere alle fra meg ;) <3

-Iselin

 

Året som er gått Del 1

Hei dere!

NB! Dette innlegget er forhåndskrevet sånn at jeg skulle slippe å sitte foran pc-en imorgen når jeg har så mye å gjøre, vi får jo middagsgjester og jeg må pakke litt mer før de kommer..så må jeg vel nyte siste rest av 2015 ;)

Januar:


En aldri så liten trilletur i det nydelige vinterværet!


Fra blondt til brunt :)


Ut på tur aldri sur,haha. Joggetur i 10 minus tror jeg det  var om jeg ikke husker feil,brrr.

 

Februar:


Vinterferien 2015 hos Bestemor og Bestefar, alltid like koselig


haha, var hos pappa og måtte bare ta bilde..alltid så søt på bilder


min favoritt dessert, mmm


haha, må si jeg er litt rar i blandt..legger meg ned på gulvet av latterkrampe og lager alle mulige grimaser..


Sånn er det når man kjeder seg og må sitte 8 timer i bil..


Meg på Lofotkvelden, kommer nok til å savne det og alt annet..


Take a selfie,haha.

 

Mars:


Sinnsykt gode muffins som er verdt å smake på, prøvde meg på disse til Christian sin 2 års dag,men gikk ikke som det skulle..


Min lille søte Hermine <3 Savnet er stort <3

 

April:


Tante og Christian gullet <3 Var jo så søt med langt hår,men mora var ikke enig i det nei.


Meg og min eldste søster på bytur til Tromsø i rettsak..


 

Mai:

 


Meg og Andrea i konfirmasjon til en venninne 


Meg og Andrea på sykkeltur til hytta..en 5 timers tur


Konfirmasjon min

 

Juni:

 


Månedens høydepunkt

Sommerferiens høydepunkt, One Direction Konsert


Mine kjekkaser <3 <3

 

-Håper dere likte bildene så kommer jeg med resten litt senere ;)

-Iselin

 

Mamma er her

Hei dere!

 

Ikke ofte dere hører fra meg på denne tiden av døgnet,men slik ble det nå siden jeg ikke har lagt meg for å sove enda, skjer en del så følte for å sitte oppe en stund til for å tenke litt og bare være for meg selv..mange følelser er i sving og mange tårer er gråt kan man jo si, er ikke alltid like enkelt å møte to man ikke har sett på snart to år. Med det mener jeg at mamma og min lillesøster bestemte seg sånn plutselig, at nå skal vi komme til nyttårsaften. Ikke noe galt i det så absolutt ikke,men er bare veldig sjokket over at ting skjer så fort og man sitter der og skjønner lite og ingenting..

Mamma og lillesøsteren min kom sammen med min andre søster og kjæresten hennes, ikke alltid like lett å gå overens med ho men, det trenger vi ikke snakke om for da vet jeg det blir fighting med en gang. Ellers om vi ser bort i fra det vonde så har jeg bare hatt det fint sammen med søsteren min i romjulen og pakket har jeg også fått gjort masse av :) I morgen eller kan vel si senere idag så skal dere få en smakebit av året som er gått, har dessverre ikke fått tid og har ikke hatt energi til å ordne noe før nå så det får bli en gang på morgenen eller noe sånt ;) Jeg skal kose meg masse mens jeg kan og ikke tenke så mye på det som har skjedd, er ikke enkelt og blir å slite noe sykt,men er verdt ett forsøk ;) Nå skal jeg snart ta natta så jeg er klar for en ny dag imorgen ;) Vi blogges <3

-Hva har du gjort de siste dagene?

-God natt alle <3

-Iselin

Kvelden før kvelden

Hei og god kveld dere!

 

For en halv time siden dro søsteren min og min ex-svigerbror ut, hun skulle på kjærestebesøk og han skulle på besøk til en kompis. Høres kanskje litt rart ut for dere at de feirer jul sammen når de ikke er sammen mer,men saken er enkel og grei og det er jo for at de vil at barnet skal ha det best mulig så da ble det sånn. Jeg synes det er kjempe koselig, er jo siste jula jeg får feiret her i Lofoten før jeg flytter nordover IGJEN, grunnen til at jeg sier igjen er fordi jeg har flyttet en del som dere kanskje vet og da er det nok en gang flytting på gang, når det gjelder det så holder jeg på å pakke og er snart i mål, har pakket en hel del. Men nok om det det kan vi snakke om en annen gang. 

Nå sitter jeg i skrivende stund og koser meg med litt julekaker og Justin Bieber julemusikk, er dessverre ikke fan av han,men liker en av hans julesanger veldig godt som du kan finne her :) Ellers så har jeg bare satt meg ned for å slappe av litt etter en veldig slitsom dag, ikke for at jeg har gjort så utrolig mye mer enn å vaske litt klær, henta posten, tatt i mot julegaver som er kommet på dør og sett julefilmer..haha, er rart det der at man blir sliten av småe ting..jaja. Her er litt bilder fra i sta da vi pyntet treet, jeg ga opp etter veldig kort tid, sånn er det når man går å legger seg sent på natten, eller klokken var ikke så mye mer enn halv ett tror jeg,men ihvertfall så var jeg trøtt og jævelig idag for å si det rett ut. Jeg ble så irritert så jeg gikk bare opp på rommet, der begynte jeg å pakke litt mer for å ha noe å gjøre..så nå vet jeg hva jeg skal gjøre hver gang jeg blir irritert,haha neida..


Før vi begynte å pynte 


Lillemann i aksjon for fullt!Hva har dere holdt på med i dag? Kanskje litt dumt spørsmål de fleste har vel pyntet juletreet eller hva?

Natta alle sammen <3 Gleder meg masse til morgendagen som en liten unge,haha.

-Iselin

Lillejulaften 2015

Hei dere! :)

 

Huff, tre dager er gått siden jeg blogget sist, må bare beklage så mye men mye å gjøre i disse juletidene. Jeg har pakket stort sett hver dag og mer skal det bli når jula har senket seg litt. Jeg har tenkt på bloggen,men har rett og slett vært for sliten og utmattet til å gjøre noe som helst  fordi jeg har pakket og pakket,men nå var det vel på tide. Nå har vi forresten besøk av tantegullet og pappaen hans, alltid koselig det nå i disse juletidene :) Senere skal vi pynte juletreet noe som sikkert blir kjempe koselig, men først blir det litt blogging og avslapping.. :) I sta kom forresten Andrea en liten tur siden hun hadde vært å kjøpt julegave, var veldig koselig det så gleder meg til å åpne gaven fra hun imorn :)

Når det gjelder morgendagen så gleder jeg meg som en unge til å se hva jeg får av alle og all den julematen ikke minst :) Når det er sagt så har jeg ikke så mye annet å si enn at jeg ønsker alle en fin jul og ett godt nytt år til alle mine kjære lesere <3  Og husk å vær snille med hverandre og ikke vær gjerrig. 

-Iselin

Andrea 16ÅR

God kveld dere :) 

 

Haha, så på det forrige innlegget at jeg hadde skrevet at dere skulle få se bildene fra da vi feiret Andrea, ser nå at det ikke ble noen bilder, men er derfor dere skal få se de nå ;) Kan fort bli litt rot når man tenker på andre ting mens man blogger..men her er ihvertfall bildene ;)


Meg og Emma som lager pizza Haha, må si det var en artig bursdag..men også en fin avskjedsfest for meg som ikke blir å gå i klasse med disse fantastiske menneskene..menmen, får nok bare bli flink til å besøke dem ;) 

Nå om en times tid kommer ett par venninner hit for at vi skal dele ut julegaver noe som sikkert blir kjempe koselig :)

-IselinNedtelling!

Hei dere :)

 

Fraværet fra bloggen skyldes dessverre flyttekaos. Jeg har ikke hatt det så greit den siste tiden, har hatt mye tanker og følelser i sving så da har jeg ikke blogget. På fredag var det avslutning for meg og hele resten av klassen,men min siste avslutning med den mest fantastiske klassen jeg noen gang har vært borti. Jeg er så utrolig takknemlig for at så mange var en så god støtte for meg den dagen, jeg hadde det rett og slett ikke greit den dagen. Senere på dagen eller etter at vi var ferdige på skolen sånn i elleve tiden så dro jeg og noen venninner til byen for å handle inn de siste julegavene, var koselig det men var veldig tankefull og stille av meg men er nok forståelig..

Ellers har bare dagene gått til å tenke,pakke og tenke igjen..jeg vil virkelig få det bedre og jeg er på vei dit,men er også veldig lei meg for at jeg må flytte fra alle mine,ikke det at jeg har veldig mye familie her men de som har vært der for meg gjennom tykt og tynt :) Når det gjelder flyttingen er det kun 16 dager til jeg sier "takk for alt og denne gang Kabelvåg" Eller noe annet..Jeg har lært så utrolig mye den tiden jeg fikk bo her og jeg har blitt enda sterkere, jo mer tårer og nedturer jo sterkere ble jeg. Men nå er jeg så klar for ett nytt kapittel i livet, håper alt blir bra og jeg kan slippe å flytte mer før jeg begynner på vidregående eller når jeg må..

Må si det er ett slitt og flytte, det har vært både pakking og vasking av klær i går og idag og sikkert i morgen og. Jeg har pakket en hel sekk med bare yttertøy, en hel sekk med sko og en hel bag med penklær...men blir bra tilslutt :) Nå skal jeg fortsette pakkingen før det er middag og ett nytt innlegg kommer ;) her er noen bilder fra da vi feiret Andrea som ble 16 på Onsdag :) <3

 

Disse sekkene innholder både sko og klær,før jeg begynte å pakke ned skoene trodde jeg ikke at jeg hadde så mange sko at det gikk an å fylle en hel sekk,haha. Men det gikk :) Men vi blogges!

-Iselin

Ferdig med alle tentamener

Hei dere :)

 

Sitter endelig godt plassert foran pc-en og skal oppdatere dere for dagen,jeg venter på at vaskemaskin skal bli ferdig sånn at  jeg kan dra å hente en pakke på posten :)

Jeg hadde matte tentamen idag og det gikk kjempe bra på både del 1 og del 2 og jeg ble ferdig lenge før tiden så satt bare ute i gangen å leste i en bok, ventet på Andrea så måtte jo ha noe fornuftig å gjøre,haha. Jeg har ventet så lenge på å endelig bli ferdig med tentamenene og det gikk faktisk overraskende fort må jeg si, synes det var som i går at vi begynte med vår første og idag den siste,haha.Nei nå må den altså snart vær ferdig, jeg elsker å få pakker og er så spent,men kan uansett ikke åpnes før julaften...vi blogges skal gå å se om jeg ikke kan dra snart ;) 

-Har du hatt din siste tentamen idag? eller er du ferdig med alle?

-Iselin

Flytting snart

Hei og god kveld!

 

Da var det blitt kveld og snart skal jeg øve litt til Mattetentamen som jeg ikke har øvet til, jeg er ikke den type person som liker å sitte stille og øve i flerfoldige timer så da blir det nok litt øving etterpå før leggetid. Jeg har tenkt litt nok en gang på om jeg skal skrive dette innlegget til dere, og jeg er faktisk veldig usikker men tror nok det kan være greit å få det ut så slipper jeg å holde på det mer. Jeg har lenge hatt tanken om å flytte bort siden jeg verken trives eller har noe lyst å bo her, ting har blitt som de har blitt og derfor flytter jeg nå, bytter fosterfamilie og alt så da blir det flytting til nyåret og ett nytt eventyr starter, jeg flytter til hjemplassen min og begynner ett nytt kapittel skulle jeg til å si..jeg er ikke klar for å si det sånn, men "man må vell bare hoppe i det" er det ikke det de sier? Det blir nok veldig trist for mange, det blir det men sånn er det, noen ganger må man bare gjøre det som er best for seg selv og nå er det meg det gjelder og da må jeg ta ett valg.


 

Jeg har ikke hatt det noe bra med meg selv, jeg har hatt problemer på problemer og har gått til psykolog og alt sånn. Vet jeg lovet mange at jeg skulle tenke positivt, og det gjør jeg men er veldig vanskelig også. Men alt jeg vil med dette innlegget er å fortelle dere at til nyttår er jeg ikke lengre i Kabelvåg,men en helt annen plass bare så dere vet det. Jeg ønsker at dere skal vite dette så jeg ikke bare plutselig kommer å sier det i siste liten. Normalt så bruker det å være gøy å flytte til en ny plass, men for meg så er det både trist og godt på samme tid, jeg synes det er trist fordi jeg mister verdens beste fostermor som jeg kan være veldig sur på til tider,men som har unger selv som er voksne da men som også har vært på min alder og hun forstår hvordan det er. Så mister jeg veldig mange av mine venner som jeg ikke får oppleve å gå ut 10ende med, men som jeg blir å komme å besøke helt klart!  Jeg blir også å miste verdens beste søster og tanteunge, jeg husker enda den dagen jeg kom flyttende hit, jeg ble sittende barnevakt allerede første dagen jeg kom hit,haha. Men det er ingen som dør eller noe så ingen fare, skal nok komme å besøke alle så snart det er tid til det ;) 

Med det så vil jeg bare si at det ville være fint om dere la i gjen en kommentar eller to ;) Skal runde av her nå siden klokken begynte å bli mye, håper dere likte innlegget så blogges vi ;) :)

-Iselin

My day

Hei dere :)

 

Idag har dagen vært helt grei for å være helt ærlig, jeg har bestemt meg for at denne uken skal bli en av de beste og denne uken skal jeg også fortelle dere min lille hemmelighet :) Jeg har bestemt dette fordi jeg har tenkt på det lenge nå og føler endelig for å si det.  Jeg sier ikke alt til dere lesere og jeg har holdt mye tilbake som dere kanskje har merket. Det har skjedd mye de siste månedene og jeg har sagt mye til dere,men ikke alt. Nå er det på tide at dere får vite den lille hemmeligheten som jeg blir å komme ut med den litt senere i kveld en gang. Kjenner det kommer til å bli tungt,men tenker og føler at tiden er inne nå for å si det nå, og for å bare få sagt det så er det meg dette handler om og livet mitt så jeg bestemmer når jeg vil komme ut med ting, vet det er mange i familien som har sagt mye rart og det skal de egentlig bare slutte med, sånne negative kommentarer og uttalelser er bare teite og dumme i mine øyne.

Men, til overskriften idag har jeg fått gjort en hel masse på skolen, jeg har fått unnagjort en presentasjon om Vietnamkrigen med gruppa min som er så flink :) jeg har også fått gjort ferdig en rapport som vi begynte på idag som jeg ble ferdig med for en time siden eller noe sånt og det er jo veldig deilig da å ikke ha lekser i tankene mer for i år :) Jeg har også fått gjort ferdig KRLE- oppgaven så da er det bare å øve til Mattetentamen som er i morgen, så er det kun juleverksted og avslutning for dette året som gjenstår og min lille hemmelighet som kommer ut på bloggen  senere i kveld ;)

I skrivende stund sitter jeg å hører på Stay av Kygo, Maty Noyes som er så fiiin! <3 

Nå skal jeg se om jeg får til å øve litt, eller retter sagt er det vel om jeg har motivasjon nok til å øve,haha. Men vi blogges ihvertfall :) <3

-Ønsker alle en fortsatt fin Mandag :)

-Iselin

 

Frisk luft og øving til framlegg

God kveld dere! :)

 

Nå har jeg vært hjemme en stund, kom inn for en halv time siden etter å ha vært hos Andrea der vi hadde bestemt på forhånd at vi skulle ut å gå tur..skikkelig godt med frisk luft og bare masse snakking om alt sammen med verdens beste! <3 Vi har alltid så mye på hjerte hver gang vi besøker hverandre, er på skolen eller bare snakker på telefon. Vi er virkelig skapt for hverandre og kunne ikke vært uten hverandre ett sekund nesten,haha. 

Nå skal jeg snart øve litt på framlegget vi skal ha i morgen så jeg ihvertfall kan litt og ikke bare står der og ser ut som et spørsmålstegn,haha. Tenkte forresten å vise dere en sang jeg nettopp har fått helt dilla på og som har så fin melodi <3

-Roses- The Clainsmokers-

https://open.spotify.com/track/3vv9phIu6Y1vX3jcqaGz5Z

 


Se hvor fint og hvitt det er blitt nå, jeg våknet jo veldig sent så hadde ikke vært ute før jeg gikk ut da så ja,haha.


åhh, bare elsker vinteren <3

 

Håper dere likte bildene så blogges vi søte dere <3

-Hva har du gjort i kveld?

-Iselin 

Work

Hei dere!

 

Dagen i går var bare helt rå, jeg koset meg masse med de andre og bursdagsbarnet,og det som var veldig bra var jo at bursdagsbarnet ble så glad for gavene og oppmerksomheten ho fikk :) Jeg tok med kameraet igår, men så skrullete som jeg er så glemte jeg selvfølgelig minnekortet hjemme så da ble det lite bilder :/ Men vi koset oss ihvertfall fra vi kom til vi dro og det er nok det aller viktigste :)  Dagen derpå sov man nesten til klokken var nærmere kvart over ett før man fikk opp øyene og begynte dagen med å jobbe med samfunnsfag framlegg noe jeg ikke synes er noe artig å gjøre på en søndag,men vi har framlegg i morgen så da måtte det bli sånn da...Nå sitter jeg å venter på at vi skal spise middag så tenkte jeg bare å sløve resten av dagen, jeg skulle etter plan fortsette med KRLE-prosjektet,men ser ut til at det blir i morgen istedenfor idag.

Ble plutselig å tenke på at i morgen er det kun ti dager til Julaften,wii som jeg gleder meg!! :) :) Jeg og noen venninner drar på Fredagen til byen for å handle de siste julegavene før vi kan si oss :) Ellers så skal jeg bare ordne litt på rommet om litt til jul så kan jula bare komme :) Blir forresten å komme med ett innlegg senere eller i morgen om hvilken kjole jeg har valgt å ha på meg på Julaften, blir også å vise hvordan jeg skal ha satt opp håret osv.  nå skal jeg bare slappe av før vi spiser middag så blogges vi <3

-Hva har du gjort idag? 

-Iselin

 

Juleferie om en uke

Hei der!

 

Håper alle har hatt en fin Lørdag så langt, det har jeg i så fall hatt for en gang skyld og finere skal den bli utover ;) Jeg skal nemlig i bursdag til Andrea som fyller år på Onsdag,men som blir feiret idag siden hun skal ha familiebursdag på selve dagen. Jeg har til nå ordnet neglene siden det er en stund siden sist, så har jeg bare vært ute å hentet posten der det lå en pakke til meg, en julegave ;) Ellers så har jeg bare sittet å lest blogger og hørt på denne sangen jeg bare er helt hekta på:

https://open.spotify.com/album/15WuPhQFEsO3NPtZWqcbP2

 

Den er bare helt fantastisk, den får meg i så julestemning at du aner ikke, men skulle gjerne hatt litt snø på bakken, er kaldt ute nå men har enda ikke sett livstegn til noe snø. Kommer vel kanskje om ikke så lenge tenker jeg ;) Nå tenkte jeg å lage sånne små søte papirbokser som du kan ha som en liten gaveeske istedenfor at du pakker det finn i papir ;) Viser dere resultatet senere ;) Vi blogges! <3

 

-Hva har du gjort idag?


-Iselin<3

 

 

Nesten ferdig nå!

Hei dere :)

 

Dagen idag har gått til skriving i engelsk, vi har nemlig hatt Engelsk tentamen! Nå er jeg snart ferdig heldigvis med disse tentamenen før jeg tar en velfortjent juleferie som skal nytes til det fulle. Jeg har noe jeg skal fortelle om en liten stund, men ikke akkurat nå så dere får vente i spenning om hva det er ;) Imorgen blir det en liten sammenkomst med mange av mine fine <3 Andrea skal nemlig feire bursdagen sin siden det ikke blir noe tid til det til uken, og på torsdag skjer det noe helt spesielt(okei, kanskje ikke så spesielt,haha) Men, som sagt så oppdaterer jeg dere mer om det til uken ;) 


 

Dagens antrekk, haha måtte le litt da jeg tok dette på meg i morrest, har aldri noen sinne gått i nattbukse på skolen så var virkelig noe nytt må jeg si..Bortsett fra den litt morsomme outfiten har jeg hatt en fin og sminkefri dag,haha! Fikk forresten helt dilla på denne sangen.

https://open.spotify.com/album/15WuPhQFEsO3NPtZWqcbP2

-Hey ho heter sangen og du finner den som sagt på Spotify og sikkert youtube og andre musikkapper ;) Nå må jeg gå å skifte siden jeg drar til Andrea snart siden vi skal dra å handle det vi skal ha i morgen, jeg fikk være hennes gledelig hjelper,haha.

-Har du hatt en fin dag? Ferdig med alle tentamenene for i år?

-Iselin

Nyttårsforsettene mine for 2016!

Hei!
 

Tenkte å komme med mine nyttårsforsett for året som kommer siden det er mye jeg skal gjøre fram mot Jul så tar jeg det like så greit nå ;) 

-Komme med 3-4 blogg innlegg daglig!

-Ta mer bilder! :)


 

-Spise sunnere


 

-Være mer med venner

-Begynne å trene mer

 

-Spare mer penger

-Begynne med videoer på bloggen!

(Hårvideoer,sminkevideoer osv.)

-Øve mer til prøver!!

-Prestere bedre på skolen!!

 

 

Sånn det var de jeg hadde, jeg fant ikke på flere sånn i farta,haha. Har du noen forsett?

-Iselin

Renere brilleglass&skjerm på 1-2-3!

Hei dere :)

 

Idag hadde jeg Norsk tentamen noe som gikk fint, jeg gikk ikke før klokken nesten var halv to så brukte tiden godt til å se i gjennom og sånn så håper på en bra karakter ;) Men over til overskriften ;) Igår når jeg og Andrea var på butikken så fant jeg disse herlighetene som gjør det så mye bedre for både meg og pc-en og leve,haha. Jeg bare elsker de og de kan faktisk brukes til både briller,alle skjermer til telefon, pc og nettbrett. Så dette var nettopp dette jeg trengte da brillene, pc-skjermen og nettbrett-skjermen er skitten hele tiden, eller i så fall veldig fort ;) 

 

Sånn da må jeg bare springe for jeg må begynne med leksene nå så vi blogges ;) ps. Senere kommer jeg med ett innlegg om mine nyttårsforsett 2016 så gled dere ;) 

-Iselin

Kjoleprøving er gøy det

Hei søte dere! <3

 

Vil først bare si tusen hjertelig takk for de kommentarene fra forrige innlegg og tidligere innlegg, dette betyr veldig mye for meg og jeg blir så glad! :) Jeg setter veldig pris på kommentarer og blir bare mer og mer sikker på at dette er noe jeg blir og vil fortsette med i lang tid framover. Jeg bare elsker oppmerksomhet! <3

Igår så tok jeg noen bilder av noen kjoler jeg prøvde mens Andrea var her,men fikk dessverre ikke tid til å legge de ut på bloggen før idag siden jeg kom hjem så sent og da var det bare å gjøre seg klar til dagen imorgen og klar for natten. Men nå får dere bildene før jeg får besøk av Andrea nok en gang denne uken, eller hva jeg nå skal si. Vi skal dra å handle inn det vi skal ha med oss på tentamen i morgen :) 


Kjole nr.1


Kjole nr.2


Kjole nr.3


Kjole nr.4Sånn det var alle kjolene, om bildene er uklare så kan jeg prøve å fikse det så dere ser litt bedre ;) Nå skal jeg vente på Andrea så drar vi på butikken, vi blogges! :)

-Iselin

Prøving av kamerastativet

Hei der! :)

 

Ble dessverre lite tid i går til bloggen da jeg var ute sammen med Andrea helt til i ni tiden, jeg kom hjem og satt meg rett ned for å se Finalen på Farmen så da ble det ikke prioritert noe blogg dessverre. Men er fullt og helt tilbake igjen med masse nytt :) Igår prøvde jeg ut litt med det nye kamerastativet og tenkte derfor å vise dere noen bilder jeg tok.

Jeg synes selv det ble veldig fine bilder selv om det bare var prøver ;) Noen forslag til forbedring på bildene?

-Iselin

Ikke meg selv

Hei dere!

 

Snart blir det overnattingsbesøk,men først så tenkte jeg å skrive ett innlegg til dere! :) Jeg har ikke vært meg selv den siste tiden og det kan jo være mange grunner til det, jeg føler at jeg ikke er i den normale verden lengre og har dannet meg en liten boble jeg er inni. Jeg vil selvfølgelig ikke være inni denne boblen, men det som er at jeg vet ikke hvorfor jeg er der.Jeg tenker på en del på ting og tang og er lite sosial for å si det sånn, jeg begynner å bli lei av dette, problemet er bare vet ikke hvordan jeg skal løse det og har liksom mistet livsgnisten litt føler jeg. 

Det hele begynte for noen måneder siden da jeg var kommet fra Oslo, vi hadde hatt en fin og lærerik tur, men ting her hjemme var ikke som det skulle. Jeg har ikke delt dette med dere før nå å tror nok det bare kan være, men ihvertfall så var ting veldig vanskelig og ting ble bare verre. Jeg gikk til psykolog i en måned eller noe sånt før jeg fant ut at dette ikke var noe jeg hadde noe lyst å satse på så sluttet da. Ting ble egentlig ikke så mye bedre, det ble faktisk enda verre pga. psykologen jeg hadde skulle slutte og jeg så ingen hensikt med å dra dit da og snakke ett par ganger før han sluttet...så jeg prøvde å leve livet mitt så normalt som mulig, men en ting skjedde som gjorde ting enda vanskeligere. Alt dette gjorde at jeg presterte veldig dårlig på skolen, eller ikke så dårlig, men fikk litt dårligere karakterer enn jeg hadde hatt. Jeg tenkte på det som hadde skjedd og det gjorde meg mer usosial enn tidligere,men også litt mer sosial enn vanlig i en periode ihvertfall. Om noen måneder skal dere få vite noe jeg har valgt å vente med å si siden det er litt for tidlig, noe jeg ikke valget å gjøre. Når det er sagt så er venner noe jeg trenger nå, ikke alle er der,men de som er der er gode å ha. Med det så vil jeg si at dere som leser er gullgod <3  Nå skal jeg kose meg masse med overnattingsbesøket så blogges vi kanskje senere ;)

-Iselin

Makeup

Hei dere :) 

 

Håper alle har hatt en fin Lørdag så langt, her våknet jeg i tolv tiden så ble en lite sen start på dagen, men er det helg så er det helg :) Igår var det veldig koselig å bare sitte å snakke om alt å ingenting med Andrea som kom på besøk. Vi dro først til butikken for å poste noen pakker som skulle avgårde,det  tok litt lengre tid en forventet, men vi kom oss i allefall inn på butikken og fikk gjort det vi skulle. Når vi var ferdige der gikk vi inn på butikken for å handle inn litt godis til kvelden :) Det viste seg det at når vi kom hjem og hadde vært hjemme en stund så måtte vi en tur til på butikken for å pante noen flasker som vi ikke kunne ta med oss første gangen,haha.  Må si det at å drikke energidrikk er ikke lurt for meg for jeg fikk nemlig latterkrampe på vei til butikken for andre gang,litt komisk det der. Men okei over til overskriften, idag hadde jeg tenkt å vise dere en nyhet som jeg bare elsker allerede og som jeg vil kalle verdens beste! Sist fredag var det vel da det var Black Friday så var jeg og Andrea innom Vita og da fikk vi en sånn prøve, da jeg prøvde den i går så synes jeg den bare var helt fantastisk bra, bør prøves! :)


Dagens antrekk Har du prøvd denne foundation?

-Iselin

Skolevalget mitt til neste år

Hei!

 

Fikk en anonym kommentar her en dag tror faktisk det var i går der vedkommende lurte på om jeg kunne blogge om hvilken valg jeg hadde gjort meg til neste år, da sa jeg at det kunne jeg gjøre så da blir det ett innlegg om det da :) Jeg tror jeg har skrevet ett innlegg om det før men, kan like så godt skrive det en gang til :) 

Helse og oppvekst

Jeg har hatt veldig lyst lenge å bli sykepleier og er veldig glad i mennesker,uansett alder og da er Helse og oppvekst noe jeg har tenkt å søke på. Jeg kan jo fortelle litt om hvorfor jeg synes det passer så bra, jeg har jo vært en del syk når jeg var liten så da har jeg vært veldig mye inn og ut av sykehuset og da hadde jeg veldig mye med sykepleiere å gjøre så da ble jeg litt inspirert og fikk lyst å hjelpe folk i nød som trenger det så da ble det i tankene. Synes selv jeg er veldig hjelpsom og omsorgsfull så tror nok dette yrket er noe for meg. Planen er derfor å gå Helse og oppvekst første året, Helsearbeiderfaget andre,tredje og fjerde året og ta påbygg til generell studiekompetanse, etter det har jeg ikke tenkt så mye, annet enn at det hadde vært gøy å gått på høyskole :) Men, tiden viser vel tenker jeg så tar de første årene først så får vi se ;) Kan jo også si at jeg er i en familie der det er mange som jobber innenfor helsevesenet så da passer det jo bra da, både jeg, søsteren min på snart 18 og hun på 21 skal bli noe innenfor helsesektoren. De to vakre søstrene mine skal faktisk gå Ambulansefag, hun ene går andre året så hun holder på mens hun andre skal begynne til høsten så skal jo jeg også begynne men, skal bli sykepleier om jeg ikke ombestemmer meg underveis,haha. Dette blir nok bra tenker nå jeg, om det ikke går bra så er det jo mange andre mulig

Design og håndverk

Andre valget jeg har er Design og Håndverk, dette valget falt jeg på fordi jeg er veldig glad i håndarbeid generelt selvom jeg ikke er så flink på symaskin, men ellers en veldig dyktig håndarbeider. Der jeg bodde før der brukte jeg å lage masse kort om det var bursdager eller noe annet så var veldig gøy og tror faktisk det var det som fikk meg til å bli interessert i faget Design og håndverk. 

Det tredje valget var veldig sånn usikkert og jeg har tenkt veldig mye på det, men det kan være noe innenfor Service og samferdsel om ikke annet så det står litt på vent...Håper DU som spurte fikk svar på det du lurte på så blogges vi! :)

-Iselin

Outfits

Hei!

 

Bukse-Only-Genser-H&m 

Håper dere likte dagens outfits så blogges vi senere ;)

-Iselin

 

Pakker skal sendes og helgen er kommet

Hei dere :)

 

Sitter nå å spiser og idag ble det Big One siden jeg er alene hjemme, sånn kjapt og enkelt når man ikke gidder å finne på noe annet,haha. Sitter i tillegg til å spise å hører på musikk er travelt opptatt med å skrive ferdig julekortene fordi de skal også sendes idag så er ett stress uten like denne tiden på året. Men best av alt så er helgen her noe jeg trengte akkurat nå, neste uke er det full rulle så da er det bare å ladde opp til nye uke. Jeg har tenkt å lage en ønskeliste eller rettere sagt legge ut årets ønskeliste på bloggen litt senere ;)


 

 

Ikke så mye annet enn å si enn at det blir langt flere innlegg jeg må ordne enn jeg hadde trodd og det er bare i dag men, er jo kjempe fint å ha noe å blogge om å få masse lesere, når det kommer til leserne så er jeg så takknemlig for at så mange er innom her hver dag så takk til dere alle <3 Nå skal jeg spise ferdig så skal jeg skrive og gjøre ferdig de siste julekortene jeg har før jeg drar å poster de :)

Vi blogges! :)

-Iselin

JOBY gorillapod SLR-ZOOM-Kamerastativet

Hei dere og god kveld :)

 

Ble litt sen oppdatering siden jeg ikke kom hjem fra søsteren min før nå, var der en liten tur for å hente et skjerf jeg glemte der og for å si hei. Men nå er jeg her og jeg ser det ikke blir tid til noe mer blogging idag enn dette her så da blir det mer blogging i morgen og det lover jeg helt 100%, vet jeg lovet masse blogging idag men noen ganger strekker ikke tiden til. Men nok om det her er litt info om kamerastativet mitt :)


 

Som sagt så er merket da JOBY gorillapod SLR-ZOOM,kan ikke si så alt for mye om hvor bra det er nå siden jeg ikke har hatt det så lenge og har heller ikke brukt det så alt for mye, men det kan jeg også komme tilbake til ;) Men det jeg iallefall kan si er at det er ett veldig smart stativ om du ikke vil ha ett så stort ett, du kan pakke den lett med deg i veska og ta den med deg overalt. Du kan feste den til sykkelen så du kan filme når du sykler eller så kan du ha den med deg når du skal ta bilder av noe høyt oppe, som for eks. oppi ett tre. Håper dere fikk nytte av denne informasjon om dette fantastiske stativet som jeg gleder meg masse til å kunne bruke masse framover :) :) Nå skal jeg rydde opp her så skal jeg ta kveld så blogges vi i morgen ;) 

 

Huff for ett styr

Hei dere :)

 

Idag har dagen vært slapp og jeg har vært på tur til å sovne hver time vi har hatt men, har heldigvis ikke gjort det da. Vi fikk vite at vi skulle ha en framføring i samfunnsfag sånn en dag før vår siste tentamen og jeg holder på å gå på veggen. Først så er det tentamen neste uke, faktisk to også er det musikkinnlevering den 15 da vi også har tentamen og vår siste heldigvis. Så har vi ikke noe mer heldigvis men, jeg er så utrolig lei og sliten av alt som har med skole å gjøre at dere aner ikke..omg for ett styr det er nå rett før jul med alt, jeg er enda ikke ferdig med julegavene og jeg satt meg ett mål som var for to dager siden så jeg henger sykt etter altså.huff sier jeg bare. Men, heldigvis skal jeg sende de pakkene jeg skal sende idag så jeg blir ferdig med det så får vi vel bare dra å kjøpe resten av julegavene imorgen så vi blir ferdig med det,om ikke vet jeg ikke hva vi gjør,men håper det ordner seg. 

 

Nei huff må vel begynne med musikkoppgaven så jeg kommer i gang med den i hvertfall, kommer til å skrive litt mer om kamerastativet senere siden dere bare fikk bilder av den og ingenting annet, er vel kanskje litt kjekt å vite litt mer ;) Vet blant annet at Stina som er bak bloggen Stina.blogg.no har en slik en bare litt mindre tror jeg ;) Men, vi blogges <3

-Iselin

Adventsgave+julebaksten

Hei dere :) 

 

Da var husarbeidet for denne uken gjort og jeg sitter fornøyd å spiser noe av julekakene som min fantastisk flinke fostermor har baket i dag. Hun har baket risboller, mandelstenger, holder på med en daimiskake og igår baket jeg og Andrea pepperkake som ble overraskende gode :) Ellers så har jeg holdt på med å skrive julekort og er akkurat ferdig med å pakke klar julegaven til lillesøsteren min som jeg skal sende i morgen :) Ser snart en ende på de julegavene og godt er det, så var det bare julepyntingen igjen så kan jula bare komme :) Nå skal dere få se julekalendergaven jeg fikk for hele desember :-Hva fikk du i kalenderen idag? Og har du baket til jul?

-Iselin

Mangel på nett

Hei og og god Onsdag dere! :)

Håper alle har hatt en fin Onsdag så langt, dagen idag har ikke vært så alt for ille men ikke så bra heller. Jeg ventet nemlig på en telefon fra barnevernet som aldri kom så fikk jeg melding om at de skulle ringe i morgen så da er det vel bare å vente tålmodig på det da. Jeg ligger litt etter skjemaet når det gjelder husarbeid så må bare ta det som det kommer, jeg føler det kun er husarbeid og gjøre når jeg ikke har lekser og skole menmen, nå er det jo snart juleferie så da blir det litt ferie fra husarbeid tenker jeg ;) Imorgen så begynner jeg vel å øve litt til tentamen så jeg er godt forberedt og da blir det også masse blogging ;)

Grunnen til at det ikke ble noe blogging i går var rett og slett fordi jeg ikke hadde nett, vi hadde noe feil med nette men det er tilbake nå så da blir det masse masse blogging! :)

Dere vet den collagen jeg sa jeg skulle lage? den tenker jeg at kommer i slutten av desember så jeg kan ta med hele året istedenfor halve, men skal begynne med den idag om ikke i helga så den er klar til å legges ut på bloggen ;) Tenkte også å legge ut gaven jeg fikk i går i pakkekalenderen, men blir ikke som i fjor at jeg får en pakke hver dag jeg valgte heller å få en pakke for hele desember og det synes jeg er like greit istedenfor å få masse jeg egentlig ikke har brukt for eller som opptar plass. Så den kommer litt senere etter at jeg er ferdig med husarbeidet så tror jeg bare sier at vi blogges så jeg får begynt med husarbeidet ;) 

-Iselin