Juleferie om to dager

Hei dere :)

 

Snart er det jul og har derfor vært mye opptatt med skolearbeid som skal gjøres ferdig før jul. Var forresten også på besøk hos min nest eldste søster i helgen noe som var utrolig koselig, min eldste søster var også på besøk der med sitt barn( min tanteunge) og kjæresten sin. Jeg fikk også møtt min mamma og min yngste søster i samme slengen noe jeg synes var veldig koselig :) Jeg har derfor ikke vært særlig aktiv den siste tiden, men som jeg skal prøve å bli bedre på nå etter ferien har begynt. Men først så har jeg en ordentlig skoledag imorgen og en avslutning på skolen på onsdag noe som sikkert blir kjempe kos! :) Ser veldig fram til juleferie og tiden med familien, selv om jeg ikke får feiret med min ordentlige familie så tror jeg det går bra og blir nok koselig likevel. Er bare å tenke positivt og heller tenke at man får truffet familien igjen ut på nyåret da jeg igjen skal til min søster! :) 

I skrivende stund sitter jeg på rommet mitt og holder på å skrive sammendrag fra fem kapittel fra en bok som heter Raija- Fremmed fugl, noe som handler om en samejente som vokser opp hos noen andre fordi hennes ordentlige foreldre ikke klarer å ta vare på hun, på grunn av sult og krig. Det er ikke så gøy å lese den, men vi har fått i oppgave av norsklæreren å lese de fem første kapitlene og skrive sammendrag av boken. Men nå skal jeg fortsette å  lese så får vi se om jeg kanskje blir ferdig med boken idag ;)

-Hatt en fin helg? Hva gjorde du?

-Iselin

Ikke lenge igjen nå til jul

God kveld :)

 

Må si denne helgen har vært hektisk og mye har skjedd på kort tid, på fredag gjorde vi ikke så mye,men igår (lørdag) red vi på hestene litt og trente de til å ha bitt på, noe som var veldig gøy! Jeg fikk forresten pakket en til julegave i går så nå har jeg ikke så mange igjen, skal kjøpe de siste til uken så får jeg sendt de siste gavene før fredag. Synes det har gått så alt for fort dette året og spesielt denne måneden, vi er jo allerede på den 11.desember og før vi vet ordet av det så er dette året over og et nytt og spennende år står for tur, med nye muligheter og nye blanke ark :) Og på grunn av alt dette julegavesresset så har jeg  faktisk helt glemt å blogge de siste dagene for det har rett og slett skjedd mye og må bare beklage for det, men lover å blogge mer når juleferien begynner og det blir mer tid til bloggen :) Men før det så skjer det mye, først er det en hel uke med skole før jeg på fredag skal til min nest eldste søster og være der sammen med mine for et lite førjulsbesøk siden vi ikke skal feire jul sammen i år. Min eldste søster og hennes familie kommer på fredag for å være hos min nest eldste søster og kjæresten hennes. Gleder meg masse og håper det ikke blir så alt for lenge til vi møtes igjen etter den kommende helgen, for det er nemlig veldig sjeldent at vi alle har tid og da er det jo ekstra stas å møtes når det først skjer noe :) :) Jeg gleder meg iallefall veldig til å møte tantegullet igjen og selvfølgelig alle de andre som bor der nede i vakre Lofoten! :) Nå skal jeg ordne ferdig en julegave så vi blogges søte dere <3

-Har du søsken du ser så alt for sjeldent?

-Iselin

Julekos

Hei dere og god kveld :)

 

Tenkte jeg skulle dra en tur innom for å si hei siden det er en stund siden sist nå! :) 


Siden vi har prøve i kapittel 3 og 4 i morgen så har jeg brukt litt tid på å øve på ting jeg er litt usikker på eller som jeg bare vil kunne godt. Så var vi på en konsert der de sang så fint, dette er alltid så koselig nå rett før jul :)

Jeg synes det er viktig å pynte litt før jula begynner så får man litt julestemning midt oppi alt dette julegavemaset, når jula kommer så er man ferdig med pynting og har bare seg selv igjen. Derfor begynte jeg å pynte å styre 1. søndag i advent kun fordi det er så koselig og pynte :)

Disse englene synes jeg er bare helt nydelige, jeg fikk disse i julegave i fjor og er faktisk første gang at de brukes. Så har vi alle fått en julestrømpe hver noe som er så koselig uansett hvor gammel man er, jeg synes iallefall det er stas å få julestrømpe så har man noe å kose seg med i julen :)

Men nå skal jeg ta kveld så vi blogges mer i morgen :) 

-Iselin